Lichtbak poster

Door afbeeldingen op de lichtbak te printen, kunt u unieke en aantrekkelijke reclameboodschappen creëren die in verlichte lichtbakken kunnen worden geplaatst. Backlit is een doorschijnend type media dat wordt gekenmerkt door het vermogen om licht door te laten, waardoor afgedrukte afbeeldingen bij tegenlicht helder en expressief worden. Het bedrukken van reclame op een lichtbak is een promotiemethode die effectief de aandacht van de ontvanger trekt. Verlichte afbeeldingen hebben sappige en diep verzadigde kleuren die de hoogste printkwaliteit garanderen.


folia backlit do podświetleń

Lichtbak folie 210 mic

Lichtbak 210 mic stijve polyethyleenfolie is het materiaal dat het meest wordt gekozen voor de productie van backlit graphics. Het wordt gekenmerkt door een doorschijnende oppervlaktestructuur, waardoor het, wanneer het van achteren wordt belicht, de lichtbron perfect verspreidt. Een speciale printmodus maakt de gemarkeerde kleuren uitzonderlijk intens.


baner powlekany 510g/m2

Lichtbak babner 510g

Een melkachtige PVC-banner van hoge kwaliteit, ontworpen voor het printen van verlichte afbeeldingen, speciaal bedoeld voor blootstelling buitenshuis. Het wordt gekenmerkt door een doorschijnende oppervlaktestructuur, waardoor het, wanneer het van achteren wordt belicht, de lichtbron perfect verspreidt. Lichtbak materiaal kan enkelzijdig bedrukt worden of met een speciale extra onderdruk op de verlichte zijde, waardoor een “dag & nacht”-effect bereikt wordt.


samba backlight

Lichtbak Samba 195g

Polyesterweefsel bedekt met een laag PVC, bedoeld voor de productie van verlichte afbeeldingen in lichtbakken. Het wordt gekenmerkt door een doorschijnende oppervlaktestructuur, zodat het bij verlichting van achteren de lichtbron perfect verspreidt. Een speciale printmodus maakt de gemarkeerde kleuren uitzonderlijk intens. Backlit Samba is een materiaal dat vaak wordt gebruikt voor weergave in aluminium profielen met een “smart aluminium frame”. De installatie gebeurt met behulp van een ingenaaide siliconentape, de zogenaamde Kedra.


HIPS Opal 2 mm

HIPS Opal is een doorschijnende plaat gemaakt van slagvast polystyreen. Het is een stijf, hard en homogeen bord dat voortdurend populair is als onderdeel van gedrukte POS-reclamegrafieken. HIPS Opal is volledig bestand tegen vocht.


Plexiglass Opal 3 mm

Opaal acrylglas, oftewel het zogenaamde plexiglas, plexiglas, acrylaat of PMMA, is een substraat met vele voordelen en toepassingen. Plexiglas in de Opal-versie is een doorschijnende plaat die meestal wordt gekozen als substraat voor de productie van lichtreclame, backlight-prints, informatie- of reclameborden en fronten voor verlichte lichtbakken.