Behang gedrukt

Fotobehang op maat bedrukt volgens uw ontwerp.

We printen behang op basis van het aangeleverde ontwerp en in elke uiteindelijke maat. Gedrukt behang is een unieke aanvulling op de interieurstyling. Dit zeer populaire decoratieve element kan het gezicht van elke kamer positief veranderen. We produceren fotobehang voornamelijk voor bedrijven, kantoren, scholen, kleuterscholen en openbare kantoren, maar ook voor particuliere klanten.


Voor de productie van fotobehang op maat gebruiken we meestal de volgende materialen:

  • latexpapier of vliesbehang
  • wasbaar vinylbehang
  • speciale zelfklevende folies met een speciale “high tack”-lijm
  • zelfklevende stoffen zijn gemakkelijk te plakken en verplaatsbaar
  • premium structureel behang dat zand, canvas, beton, steen imiteert


STANDAARD VLIESBEHANG OF LATEX BEHANG
Dit zijn de meest gekozen materialen voor het printen van standaardbehang met een glad, mat oppervlak. Ze bevatten versterkte vezels. Dit zijn voordelige ondergronden die je kunt verlijmen met de populaire behanglijmen.

ZELFKLEVEND BEHANG
Even populair is een speciale zelfklevende folie met een uitzonderlijk sterke initiële hechting op de aangebrachte oppervlakken. De folies kunnen bovendien worden gelamineerd, waardoor het bedrukte behang veel beter bestand is tegen mechanische schade. Bovendien reageert dergelijk behang goed op wassen met milde wasmiddelen, waardoor het gemakkelijk schoon te houden is.

ZELFKLEVENDE STOF
Een andere vrij populaire versie van het behang dat we printen is zelfklevende stof. Het belangrijkste kenmerk is de uitzonderlijke duurzaamheid en het gemakkelijk plakken zonder luchtbellen en de mogelijkheid van herpositionering. Zelfklevende stof is de koningin van behang voor korte en middellange blootstelling. Vooral in verkoopnetwerken, winkelcentra, tijdens evenementen en de samenstelling van beursstanden.

PREMIUM STRUCTUREEL BEHANG
De hoogste kwaliteit bedrukt behang en wandbekleding waarmee u een spectaculair, uniek effect kunt bereiken. In ons aanbod vind je zand, beton, steen, stucwerk (stucco), linnen, maar ook glanzend en satijnbehang.Behang bedrukking van de hoogste kwaliteit beschikbaar in twee technologieën.

latex-druk certificaten

UVGEL AFDRUKKEN
Extreem nauwkeurig en duurzaam UV-gel printen is een standaard in de productie van behang. De maatvastheid van de behang panelen wordt bereikt dankzij de lage uithardings temperatuur. UVgel-inkt is gecertificeerd voor gebruik binnenshuis en is uitzonderlijk mechanisch resistent in vergelijking met andere inkten. Bovendien is het bestand tegen de meeste oplosmiddelen, waardoor behang laminering niet nodig is. Met de FLX-functie kunt u een extra puntverniseffect verkrijgen!

LATEX AFDRUKKEN
De latexdruktechnologie is getest door de relevante certificeringscentra en goedgekeurd voor gebruik in huishoudens, kantoren en in openbare gebouwen zoals scholen, kleuterscholen en ziekenhuizen. Afdrukken met latexinkten garandeert het breedste kleurengamma, verzadiging en de hoogste lichtechtheid.


behang printen voor kantoren

Bereid het oppervlak voor voordat u gaat plakken.

Onthoud dat hoe professioneel we het behang ook voor u bedrukken, de kwaliteit van de aangebrachte ondergrond erg belangrijk is. In de meeste gevallen moet het oppervlak vóór het lijmen worden gereinigd en geprimed. Dit zorgt voor een langdurige en probleemloze applicatie van het decoratieve behang. Primeren is veilig plakken zonder het risico van het afscheuren van de toplaag verf.


Fotobehang met elk type print is een hit home & office decor!

Op maat gemaakte fotobehang met prints past perfect in veel interieurs. Ze zien er geweldig uit in kantoorruimte en in openbare instellingen. Ze kunnen ook een geweldige decoratie zijn voor een muur in een woonkamer, keuken of een ruime slaapkamer. Onze klanten plakken meestal behang in bedrijven, vooral in representatieve ruimtes waar trainingen, zakelijke bijeenkomsten en verschillende soorten conferenties worden gehouden. Gedrukt behang wordt een ruimtelijk element dat effectief de aandacht trekt, terwijl het interieur er veel comfortabeler uitziet.


SUPRAPRINT is een drukkerij voor decoratief fotobehang. Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons volledige assortiment grootformaat drukwerk op vele reclamedragers. Als u snel een offerte nodig heeft of details wilt bespreken, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons kantoor. Het kantoor en de drukkerij bevinden zich in Polen Warschau. We nodigen u ook uit om via de website te bestellen Supraprint24.