Dibond plaat bedrukken

Borden en foto’s op dibond platen van aluminium composiet.

dibond plaat bedrukken is een kwalitatief hoogwaardige advertentie bedoeld voor langdurig gebruik. Aluminium composiet panelen zijn de standaard geworden in de reclameproductie. U kunt er alle soorten afbeeldingen op afdrukken. Met name foto’s, decoraties, artistieke afbeeldingen, bewegwijzering en uithangborden, infographics voor kantoren, bedrijven en kantoren, en voor bouwhekken. Dit universele reclamemateriaal zal in veel toepassingen werken.


wydruki na dibondzie

Het belangrijkste voordeel van het printen op dibond platen is de hoge duurzaamheid, stijfheid en maatvastheid in combinatie met het maximaal beschikbare formaat van 3 x 2 m.


Afdrukken op dibond in UV- of Latex-technologie

We printen meestal op dibond met behulp van UV-direct printtechnologie. Dit is de snelste en vrij populaire manier om duurzame aluminium panelen te produceren en is positief getest door veel van onze klanten. Bent u echter op zoek naar een uithangbord met een nog hogere weerstand, ontworpen om langdurig gebruik te herstellen, of is de plek waar uw reclameboodschap staat blootgesteld aan beschadigingen, kies dan voor de dibond-versie met Latex-bedrukking op zelfklevende folie, geborgd met een laminaat. Plan je distributie naar verschillende locaties, dan is zo’n bord ook veel beter beschermd voor transport. Onze klanten bestellen meestal enkelzijdige bedrukking, maar het is geen enkel probleem om uw dibondkarton dubbelzijdig te bedrukken.

Bedrukte dibond-platen kunnen volgens elke matrijsvorm worden gefreesd. Hierdoor kunt u zeer interessante afbeeldingen verkrijgen voor advertenties, hulpprogramma’s en typisch artistieke toepassingen. Printen op dibond maakt de realisatie van vele interessante projecten met universele of ongebruikelijke toepassingen mogelijk.


afdrukken op borden

Wij printen meestal op alu-dibond:
 • uithangborden
 • reclameborden
 • informatieborden
 • verkeersborden
 • opstelling van beursstands
 • ruimtelijke ondertitels
 • POS-displays
 • arrangementen en interieurontwerp
 • kunst en tentoonstellingsgrafiek

Geweldige reclame op dibond platen.

De bedenker van de dibondplaten is 3A Composite, maar dit populaire aluminium paneel is inmiddels verkrijgbaar onder vele andere namen of merken zoals: Alubond, Tubond, Plabond en Etalbond. Alle fabrikanten van aluminium composiet panelen vertrouwen op de sandwichconstructie van klassiek aludibond van 3A. Twee toplagen van wit gelakt aluminium bedekken de zwarte polyethyleen kern. De kunststof kern vermindert het gewicht en de aluminium toplagen garanderen de nodige stabiliteit en zorgen tegelijkertijd voor een hoge buigsterkte. Dibond plaat bedrukken is goed bestand tegen weersomstandigheden en UV-straling. Het temperatuurbereik waarbij alu-dibond gebruikt kan worden loopt van -50 °C tot 80 °C. Ongeacht het merk, printen op dibond is een advertentie met een garantie voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid!Waarom is het de moeite waard om dibond bedrukking?

Aluminium composiet materiaal is zeer stabiel en buigstijf, maar toch licht van gewicht. En dibond heeft een lage thermische uitzetting bij blootstelling aan zonlicht. Ook bij sterke temperatuurschommelingen in zomer en winter. Deze kenmerken zouden u ervan moeten overtuigen dat als uw bord of bord duurzaam moet zijn en u tegelijkertijd op zoek bent naar grootformaat reclame, dibond printen het beste aan uw behoeften zal voldoen.


Kies de dibondplaten die het beste bij u passen!

De meest populaire diktes waarin dibond platen verkrijgbaar zijn zijn 2, 3 en 5 mm. Meestal drukken we op aluminium composietplaten met een witte matte afwerking, maar zilver- en goudgeborstelde, zwarte en grijze platen zijn ook beschikbaar. Heeft u een andere dibond kleur nodig, kijk dan wat wij in ons aanbod hebben!


Soorten Aluminium Dibond Composiet Panelen

Dankzij zijn eigenschappen is de bedrukte dibond perfect voor zowel binnen- als buitengebruik. Het materiaal heeft een lange levensduur. De planken hebben een glad, mat, glanzend of geborsteld oppervlak (zogenaamd geborsteld aluminium). De advertentie kan elke vorm hebben die we volgens de matrijs snijden. Dit maakt het mogelijk om vrijwel elk project op groot formaat te printen en maakt de bedrukte dibond-platen veel gebruikt bij de productie van reclamegraphics.


Als u geïnteresseerd bent in ons product, neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of plaats direct een bestelling in onze Supraprint24 online winkel.


Dwarsdoorsnede van Dibond voor grootformaat printen

Eigenschappen van composiet aluminium
 • hoge stijfheid
 • glad oppervlak en maatvastheid
 • weerstand tegen externe omstandigheden
 • weerstand tegen delaminatie en chemicaliën
 • gebruiksbereik bij temperaturen van -50 ° C tot 80 ° C
 • mat / glanzend / geborstelde afwerking
 • vlamvertragend
 • lage gevoeligheid voor schade
 • de meest populaire diktes zijn 2, 3, 5 mm maximale afmeting 200 x 300 cm