Snijden en frezen van reclame

Productie van reclame graphics in elke vorm.

Wij gebruiken een oplossing van een toonaangevende leverancier van digitaal frezen op platen. Het snijden en frezen van reclame is een onmisbaar onderdeel van de afwerkingsprocessen in een moderne groot formaat drukkerij. Dankzij deze oplossing beschikken reclamebureaus en ontwerpers over een breed scala aan creatieve tools. Ze kunnen de structuur van het materiaal, de ongebruikelijke vorm gebruiken en een interessante ruimtelijke vorm bouwen. Zo’n pakket aan mogelijkheden is van onschatbare waarde bij het opzetten van een campagne, actie of evenement.


snijden van reclame

Meestal frezen we graphics op platen:


Snijden van reclame en frezen.

We kunnen de meeste grondstoffen die beschikbaar zijn voor de productie van reclame graphics nauwkeurig verwerken. De camera die in de plotter kop is geplaatst, leest de registratietekens die samen met het project zijn afgedrukt. Optische herkenning van markeringen stelt ons in staat om de snijden en frezen van advertenties.

Daarnaast zorgt de groot formaat werktafel ervoor dat je met grote borden kunt werken. Daarom is de maximale afmeting van de verwerkte grondstof: 200 x 300 cm. De CNC-snijplotter biedt ons industriële productiecapaciteiten en de enorme flexibiliteit die nodig is tijdens de productie.

De afbeeldingen die we snijden en frezen zijn meestal advertenties op groot formaat. Karakterstands, POS-displays en displays, driedimensionale vormen, kartonnen verpakkingen. U kunt ook vloer stickers, bedrukte stoffen en vlaggen, plexiglas covers en dibond uithangborden snijden.


Grootformaat printen op vele ondergronden.

In ons aanbod van snij- en frees advertenties vindt u de meeste groot formaat materialen: banners, blockout, gaasnetten, zelfklevende folies, pvc-schuimplaten, dibond, plexiglas, heupen. Onze productiecapaciteit stelt ons in staat om de meeste bestellingen in de kortst mogelijke termijn te voltooien – zelfs binnen 24 uur. We kunnen platen bedrukken met max. afmeting: 200 x 300 cm, en rol materialen tot een breedte van 500 cm. Wij leveren bestellingen door heel Polen en Europa, maar ook aan veel lokale ontvangers. Printen vanaf 1 pc, maar zijn ook klaar voor grote uitdagingen en volumes, maar het belangrijkste is dat het product dat u ontvangt gewoon aan uw verwachtingen voldoet.


Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons volledige aanbod van grafische afbeeldingen en grootformaat printen op vele substraten die in de reclame-industrie worden gebruikt. Als u snel een prijsopgave nodig heeft of details wilt bespreken, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons kantoor. Ons kantoor en onze drukkerij zijn gevestigd in Polen, vlakbij Warschau, maar we drukken en bezorgen in Nederland, België, Luxemburg en heel Europa. Jij kan ook direct online winkelen bij Supraprint24.