Bedrijfsvlaggen

Vlaggen bedrukken in elk formaat.

Bedrijfsvlaggen zijn een bewezen manier om uw merk te promoten. Ze worden gretig gebruikt door instellingen en bedrijven, met vooral het logo, de productnaam en de belangrijkste contactgegevens. Dit is een standaardelement van het beeld in de hoofdkantoren van publieke organisaties. Vlaggen voegen pracht toe aan beurzen, branche-evenementen en jubileumvieringen. Ze worden vaak in opdracht gegeven voor parades, jubileumvieringen en religieuze vieringen. Ze zijn ook perfect voor sportevenementen. Club- en voetbalvlaggen zijn een product dat wij veelvuldig bedrukken. Bouwinvesteringen zijn een andere plaats waar vlaggen aan de mast hun reclamefuncties perfect vervullen.


reclamevlaggen in elk formaat

Meestal drukken we vlaggen:

  • bedrijfsvlaggen – met logo
  • reclamevlaggen – producten en diensten promoten
  • vlaggen voor beurzen en evenementen
  • sportvlaggen – clubvlaggen, fansvlaggen
  • nationale vlaggen – vlaggen van Nederland, Benelux, de Europese Unie en andere landen van de wereld
  • officiële vlaggen – vlaggen voor steden, gemeenten, provincies, enz.
  • religieuze vlaggen – Maria-, pauselijke, kerkvlaggen, enz.
  • speciale vlaggen – volgens individuele klantorders

De meest populaire soorten bedrijfsvlag afwerkingen.

Wij werken bedrijfsvlaggen op de mast af door de randen in te korten en te verstevigen met polyester tape. Voor assemblagedoeleinden kunnen fagen een tunnel, karabijnhaken of oogjes hebben. Er is ook een andere manier van afwerken volgens uw specificatie. De maximale breedte van het materiaal waarop wij bedrijfsvlaggen drukken is 320 cm en de maximale lengte is 100 m. Grotere maten vlaggen worden gemaakt door uit verschillende delen aan elkaar te naaien.

manieren om de vlaggen af ​​te werken
Op maat gemaakte vlag van het bedrijf - afwerkingsdetails

Sublimatie bedrukking van reclamevlaggen.

Wij printen bedrijfsvlaggen op de mast met behulp van moderne sublimatie technologie. Dit stelt ons in staat om diep verzadigde kleuren te verkrijgen, en dankzij het verwarmen van de gedrukte afbeeldingen in de kalender, garandeert het kleurduurzaamheid. Bedrijfsvlaggen zijn bestand tegen water en UV-stralen. Het meest populaire materiaal waarop we printen is een 115g polyester vlag. Ben je echter van plan om je vlag op te hangen door hem op het rek te spannen of ben je bang voor harde wind, kies dan voor een 115g geperforeerde vlag. Deze grondstof laat de wind vrijer stromen. De vlaggen kunnen met succes bij lage temperaturen worden gewassen met toevoeging van milde wasmiddelen.


Hoogwaardige vlaggenmasten tegen betaalbare prijzen.

Groot formaat vlaggen aangeboden door SUPRAPRINT zorgen voor een mooie reclame voor uw bedrijf. Onze groot formaat producten zijn een effectieve manier om prestige te vergroten en het vertrouwen van klanten op te bouwen. Bedrijfsvlaggen bieden installatiegemak en zijn verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Bestellingen verwerken wij doorgaans binnen enkele werkdagen.

Voor vragen over ons aanbod kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling. Wij helpen u bij het kiezen van de beste oplossing voor uw bedrijf. We nodigen u uit om vertrouwd te raken met de specificatie van het voorbereiden van bestanden voor afdrukken. U kunt ook direct een bestelling plaatsen in onze Supraprint24 online shop.