Etiketten op rol

Bedrukken van zelfklevende etiketten voor voedingsproducten.

Wij drukken etiketten op rol, op papier en zelfklevende folies. Ons aanbod is gericht op producenten en distributeurs van voedingsproducten die een assortiment aanbieden in lagere volumes, korte of beperkte series. Etiketten voor honing uit de regionale bijenstal, exotische theesoorten of geselecteerde koffiesoorten. Ja, wij bedrukken zelfklevende etiketten voor voedselverpakkingen voor enkele honderden stuks! Productetiketten zonder extra opstartkosten gerelateerd aan productie, en vooral in express levertijden!

verschillende vormen van etiketten

Etiketten op rol voor sappen, drankjes, ambachtelijk bier en ambachtelijke wijn.

Zeker, veel consumenten stellen het op prijs dat de markt van dranken en gedistilleerd wordt verrijkt met nieuwe interessante regionale merken. Ambachtelijke brouwerijen en producenten van ambachtelijke wijnen, of de steeds populairder wordende cider, zijn de bedrijven tot wie wij ons aanbod richten. Onze productetiketten worden op een rol gedrukt, waardoor ze snel en nauwkeurig kunnen worden aangebracht. U heeft de keuze uit veel decoratief papier, waardoor uw merk beter opvalt. Wijn- of bieretiketten kunnen elke vorm hebben zonder extra kosten. U betaalt alleen voor de bedrukking en het aantal dat u nodig heeft! U kunt het aantal bestellingen aanpassen aan uw huidige behoeften.


Bedrukken van zelfklevende etiketten voor reinigingsmiddelen, desinfectiemiddelen en cosmetica.

SUPRAPRINT biedt de productie van etiketten op rol aan, ook voor producenten van huishoudelijke en industriële chemicaliën. Reinigingsmiddelen, ruitenreinigers, vloeibare zeep. Bij deze producten zijn etiketten bedrukt op PP-folie met een extra mogelijkheid tot vastzetten met een laminaat – dit is de beste keuze. Wij printen etiketten in hoge resolutie, wat de leesbaarheid van het kleinste lettertype garandeert. Dit is een vrij belangrijk element in het geval van meertalige etiketten. In onze drukkerij kunt u zelfs een minimale hoeveelheid zelfklevende etiketten bestellen. Hiermee bespaart u geld, omdat u niet verplicht bent om verouderde labels af te voeren. U ook dynamisch de inhoud en vormgeving updaten zonder extra kosten te maken bij nieuwe eisen op dit gebied.


Technische, magazijn- en gepersonaliseerde labels.

Sommige etiketten voor verpakkingen en containers vereisen mogelijk een hogere duurzaamheid of een veel sterkere lijm. Ons aanbod omvat ook het bedrukken van gepersonaliseerde etiketten op rol met variabele gegevens of genummerd. Als uw behoeften op het gebied van het afdrukken van etiketten speciale normen vereisen, neem dan contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen produceren. Etiketten geprint op rol zijn snel en goedkoop op de verpakking aan te brengen naar uw wensen.


Meestal drukken we etiketten op:
  • PP folie glanzend
  • halfglanzend papier
  • opaal papier
  • decoratieve en gefactureerde papieren
  • gemetalliseerd zilver / goud
  • transparante folie

Het zelfklevend bedrukken van etiketten is een van de vele diensten die wij aanbieden. Wij nodigen u uit in onze drukkerij in Polen bij Warschau met gemakkelijke toegang en parkeergelegenheid. Als u een snelle offerte nodig heeft of de details wilt bespreken, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, evenals directe online aankopen bij: Supraprint24.