Transparante rollup banner

Draagbare uittrekbare spandoek voor een voordelige prijs.

Plexiglas rollup banner is de perfecte oplossing voor een tijdelijke transparante afscheiding in kantoor, winkel, kapsalon, schoonheidssalon en vele openbare gelegenheden. Het werkt preventief door direct contact te beperken. De oprolbare beschermwand is zeer eenvoudig te installeren en mobiel. Het kan op elk moment naar een andere plaats worden verplaatst of opgerold en indien nodig in een transporttas worden verpakt. Beperkt de ruimte op het bureau niet. De transparante roll-up biedt een groot scheidingsoppervlak. Door de aantrekkelijke aanschafprijs een voordelig alternatief voor de plexiglas afdekking.


Doorschijnend rollup creëert een barrière tussen gebruikers en vermindert druppelcontact.

beschermende roll-up voor een kapsalon

Transparante rollup banner is een lichte, maar stabiele en beproefde constructie met de mogelijkheid om de wand te bedrukken.

Het barrièremateriaal is gemaakt van 175 µm dikke flexibele PET-vinyl met hoge transparantie. De vinyl kan worden schoongemaakt met een alcoholoplossing of een mild schoonmaakmiddel. Onze oprolbare beschermwand is licht maar veilig en heeft voldoende stabiliteit. Voor bedrijven die een extra markering willen aanbrengen, bieden wij het overdrukken van een transparante. Meestal is het een logo, waarschuwing of decoratief element.

transparante bannerformaten

De Transparante rollup spandoek is verkrijgbaar in de volgende breedtes:
80 | 85 | 100 | 120 cm
Hoogte: 200 cm


aluminium structuur voor de roll-up

Draagbare uittrekbare banner.

De transparante antivirus hoes is mobiel, eenvoudig te installeren en vooral niet duur. Set bevat:

  • aluminium structuur voor de roll-up
  • aluminium “bungee” beugel
  • transparante PET-vinyl coating
  • transporttas

Het mechanisme is ook verkrijgbaar in het zwart.

Voor de breedtes van 85, 100, 120 cm zijn de mechanismen verkrijgbaar volledig gelakt in zwart satijn. Deze unieke cassettes maken de draagbare beschermwand gewoonweg stijlvol!

mechanismen volledig gelakt in zwart satijn

De cassette van het mechanisme is gemaakt van aluminium. Twee uitschuifbare poten garanderen stabiliteit. De set bevat ook een transporttas. oprolbare beschermwand onderscheidt zich door zijn grote formaat, dat de gewenste zones ertussen effectief zal scheiden. De draagbare uittrekbare banner staat direct op de vloer en beperkt dus niet de ruimte op het bureau. Transparante vinyl roll-up kan worden verborgen.

De transparante rollup van SUPRAPRINT vormt de basis hygiënische barrière. Onze beschermwand is eenvoudig te plaatsen en verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk ook andere anti-covid producten uit ons aanbod. We nodigen u ook uit om directe bestellingen in onze online winkel te plaatsen.