Reclame stoffen stiksels

Vlaggen, textiel banners en polyester spandoeken.

We printen, snijden op vorm en naaien materialen professioneel. Reclame stoffen stiksels is een essentieel onderdeel bij het maken van effectieve promotie-, beurs- en evenement materialen. De bedrukte stof wordt dankzij zijn structuur, lichtheid en flexibiliteit veel gebruikt als decoratief element.


Zomen van reclame stoffen

Stiksels van reclame stoffen:


Sublimatie druk op stoffen.

Meestal zomen we polyester stoffen. De maximale print breedte is 320 cm, maar bij grotere formaten banners of vlaggen combineren we deze uit meerdere panelen. De technologie van het bedrukken van stoffen die we in onze drukkerij gebruiken, is sublimatie. Sublimatiedruk op polyesterweefsels onderscheidt zich door de hoge weerstand van kleurstoffen tegen externe factoren. De kleuren zijn levendig, pulserend. Kleurverzadiging gaat zeker verder dan het standaard CMYK-kleurengamma. Het binden van reclamestoffen is een onmisbaar afwerkings element voor sublimatiedruk.


naaien van platte siliconen kedra tot reclamestoffen

Het type stoffen stiksels dat we het vaakst maken:

  • karabijnhaken voor vlaggen
  • vlaggen- en bannertunnels
  • versterking voor oogjes in textielbanners
  • siliconen platte keder voor Aluframe
  • ronde keder voor grootformaat banners
  • randversteviging door dubbel vouwen
  • klittenband innaaien
  • verstevigingstape in bouwbanners


Naaien en zomen van reclame stoffen, vlaggen en textiel spandoeken.

We gebruiken industriële een-, twee- en viernaalds naaisystemen. Dit zijn hoogwaardige oplossingen voor het naaien van textiel op de grootformaat reclamemarkt. Hierdoor kunnen we zware en dikke materialen zomen en door de automatische transportband worden ze efficiënt getransporteerd tijdens het naaien. We naaien met een enkele of dubbele steek en gebruiken duurzame polyesterdraden. Extra accessoires stellen ons in staat om keder of klittenband nauwkeurig te naaien.


Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons volledige aanbod van grootformaat bedrukking op vele substraten en zomen van reclamedoeken. Als u snel een prijsopgave nodig heeft of de details wilt bespreken, neem dan telefonisch of per e-mail contact op met ons kantoor in Polen bij Warschau, of u kunt direct online winkelen bij Supraprint24.