Vloerstickers

Een advertentie waar u niet onverschillig voor zult staan!

Vloerstickers kunnen op veel, ook afwijkende plekken worden aangebracht. Gangen, hallen en magazijnen zijn zones waar stickers hun informatie- en reclamefunctie perfect zullen vervullen. Als u een promotiecampagne voor de korte of middellange termijn plant, is dit het product voor u. Het voordeel is de eenvoudige applicatiemethode die geen speciale vaardigheden vereist. De vloerstickers zijn gelamineerd met R10 goedkeuring. Laminaat zorgt voor een hoge mate van veiligheid voor dit product. Anti slip stickers kunnen wij in een normale of willekeurige vorm snijden.


printen van vloerstickers voor sportevenementen

Stickers met laminaat vloer voor sport en evenementen.

Ja, het is een goede keuze, vooral als je het evenement in een snel tempo moet markeren en vervolgens alles efficiënt moet demonteren!


Bestel laminaat vloer stickers gemaakt naar uw wensen.

De vloerstickers uit ons basisaanbod zijn bestemd voor binnentoepassingen. Denk eraan dat de ondergrond voor het aanbrengen van de stickers glad moet zijn (terracotta of industriële vloeren). Het moet worden schoon gemaakt voordat het wordt geplakt. De duurzaamheid van stickers hangt nauw samen met de beweging op een bepaalde plaats van lijmen. Daarom is het, afhankelijk van de gekozen versie, gemiddeld 1-3 of 3-6 maanden bij normaal gebruik. Stickers met laminaat vloeren kunnen worden gereinigd met standaard vloer reinigings machines, die bijvoorbeeld in supermarkten worden gebruikt.


Stickers voor speciale toepassingen.

Als de standaard stickers niet aan uw eisen voldoen, vraag dan ook voor speciale toepassingen om vloerstickers. Ook stickers voor poreuze, betonnen ondergronden of asfaltstickers zijn producten die wij in ons aanbod hebben. Bent u op zoek naar speciale tapijtstickers voor supermarkten of kantoren? Geen probleem, wij kunnen ze voor je printen!


waarschuwing vloerstickers

Vloerstickers voor supermarkten en winkelketens.

Ons basisaanbod omvat twee varianten van stickersterkte, die gemiddeld worden geschat op:

1-3 maanden
3-6 maanden

Heeft u interesse in ons aanbod van bedrukken van vloerstickers, neem dan per e-mail of telefoon contact op met de verkoopafdeling. Handige parkeergelegenheid wacht op u in ons kantoor in Pruszków, in de buurt van Warschau. Ter plekke geven wij u bovendien aanvullende informatie en heeft u de mogelijkheid om onze spraakmakende bedrukte materiaalstalen te bekijken. We nodigen u ook uit om rechtstreeks op Supraprint24 te kopen.