Beachvlag Alu Square

Duurzame reclame vlaggen in een universele vorm.

Beachvlag Alu Square is een beslissende stap voorwaarts in buitenreclame. Door het grote en regelmatige oppervlak van de vlag kunt u een leesbaar ontwerp plaatsen met alle relevante informatie en zonder beperkingen! Rechthoekige Beach vlaggen is ook een geweldig alternatief voor klassieke reclame vlaggen. Door het modulaire mastontwerp dat eenvoudige montage en demontage mogelijk maakt, zal beach vlaggen Alu Square de perfecte metgezel zijn tijdens uw reclame campagnes. Trek de aandacht van potentiële klanten op de bouwplaats of tijdens de opening van een nieuwe winkel. Beach vlaggen Alu Square is een uitstekende reclame drager tijdens concerten, festivals en open ruimte acties.


Het unieke Beachvlaggen Alu Square onderscheidt zich door:

  • sterke mast van geanodiseerd aluminium
  • stabiele structuur
  • perfect uitgerekte vlag zonder rimpels
  • groter, regelmatig oppervlak voor uw project
  • één universele vorm

Beschikbare maten:

  • SMALL 305 cm
  • MEDIUM 365 cm
  • LARGE 400 cm
Beachvlaggen maten

Beachvlaggen Alu Square zijn duurzame aluminium vlaggen masten.

Beach vlaggen Alu Square hebben vlaggen masten gemaakt van massieve, geprofileerde aluminium buizen. Ze onderscheiden zich door een geanodiseerd oppervlak, een laag gewicht en kleine afmetingen. De beschikbare soorten sokkels maken installatie op veel geselecteerde plaatsen mogelijk, waardoor een optimale belichting wordt gegarandeerd. Bovendien onderscheidt de verticale lay-out van de graphics onze rechthoekige beach vlaggen van andere reclame media.


Beachvlag Alu Square

Beachvlag Alu Square ondersteunt uw reclame-inspanningen!

Promoot uw bedrijf effectief tijdens buitenevenementen! Onze rechthoekige beachflag vervullen vele reclame functies.


Hoe worden onze rechthoekige beachflag gemaakt?

De vlag is gedrukt in sublimatie technologie op polyester breisel met een gewicht van 115g. Direct na het printen wordt de grondstof verwarmd in een kalender. Dit proces zorgt voor duurzame, verzadigde kleuren met een sterke penetratie van de afbeeldingen aan de andere kant van de vlagstof en garandeert de duurzaamheid van de kleuren tegen weersomstandigheden en UV-stralen. De graphics kunnen de hele vlag overlappen, ook bij de mast. Beach vlaggen bevatten een genaaide tunnel, ingenaaide bevestigingstape en zijn per 1 stuk verpakt in kartonnen dozen. Bij zeer harde wind is het aan te raden de reclame Beach flaggen Alu Square te demonteren. Het vlaggendoek kan met succes op lage temperatuur worden gewassen en kan, als het nog nat is, weer op de mast worden gemonteerd.


Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met het brede assortiment van onze grootformaat producten. Als u op zoek bent naar andere oplossingen, bekijk dan onze Strandvlaggen Lite of Strandvlaggen Alu. Vergeet niet om de specificaties te gebruiken voor het voorbereiden van bestanden voor afdrukken. Als u ondersteuning nodig heeft bij het project, staan ​​wij klaar om dit voor u voor te bereiden. U kunt ook direct een bestelling plaatsen in onze Supraprint24 online shop.


download graphics template