Grootformaat UV-printen op platen

PCV, HIPS, PLEXI, DIBOND en vele andere materialen met UV-printen.

We printen op de meeste harde vlakke materialen die in de grafische industrie worden gebruikt en die zich toeleggen op reclame-, informatie- en decoratieve toepassingen. Grootformaat UV-printen op platen worden gebruikt als elementen die worden gebruikt in visuele communicatie. Ze werken het beste als tijdelijke of langdurige grafische elementen en markeringen. Bent u op zoek naar interessante mogelijkheden om uw product, bedrijf of evenement te promoten, dan maakt grootformaat UV-printen het mogelijk. Deze technologie biedt flexibiliteit en de hoogste kwaliteit.


Verscheidenheid aan toepassingen en voordelen van direct grootformaat UV-printen.

Bij het printen op harde ondergronden produceren wij veelal POS-elementen, promotionele stands, toppers en dibond hangers. Ook bestellen onze klanten vaak losse merken, borden met logo’s en de benodigde kantoor- en magazijnmarkeringen. Grootformaat UV-printen op platen zijn erg populair en worden ook gebruikt als decoratieve muurafbeeldingen voor kantoren, instellingen en woningen. U kunt afdrukken bestellen in elk formaat dat u kiest. Het maximaal beschikbare formaat voor drukplaten is 300 x 200 cm. U kunt niet alleen rechthoekig kiezen, maar ook elke vorm waarin we uw afbeeldingen zullen snijden of frezen – wees creatief! Heeft u meer nodig, dan kunnen wij ook gaten boren, de platen plakken met speciaal dubbelzijdig plakband of passende montagebeugels leveren.


UV-prints op dibond, pvc, hips, pet, pp en bijna alles!

Reclame Dibond borden bedrukt voor de bouw

Het aanbod van Supraprint omvat veel interessante harde materialen:


Grootformaat UV-printen op platen voor speciale taken bij Supraprint.

UV-prints zijn extreem goed bestand tegen weersomstandigheden, daarom is het een ideale technologie voor de productie van buitenreclame. Dankzij de hoge print resolutie van 1440 dpi worden ze ook met succes gebruikt als afbeeldingen voor intern gebruik. Kant-en-klare, vaste prints zijn van het hoogste niveau – ze worden gekenmerkt door de juiste intensiteit van kleuren en kleurverzadiging.


Als u geïnteresseerd bent in onze afdrukservice, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon met ons kantoor in Pruszków bij Warschau of door direct een online bestelling te plaatsen in onze Supraprint24-winkel.