Roll-up spandoek

Draagbare, opvouwbare advertentiesystemen.

Roll-up spandoek kenmerken zich door een modern en elegant design. Ze worden veel gebruikt tijdens congressen, beurzen, promotiebijeenkomsten en tentoonstellingen. Onze reclamestandaards zijn na de presentatie eenvoudig op- en af ​​te bouwen. Adverteerders zorgen voor een perfecte en sterke marketingboodschap op bijna elke gekozen plek. Na de presentatie of promotiecampagne worden de graphics opgerold in een aluminium cassette en klaar voor transport of opslag. Roll-up spandoek zijn er in vele varianten en formaten. Elke set bevat een mechanisme, bedrukte en gemonteerde afbeeldingen en een transporttas. Bovendien maken de roll-up stands, dankzij hun eenvoudige structuur, een gemakkelijke en snelle uitwisseling van afbeeldingen mogelijk.


Effectief, mobiel en eenvoudig te monteren reclame presentatrice.

Afhankelijk van de verwachte gebruiksduur en het doel zijn roll-up banners verkrijgbaar in verschillende varianten van mechanismen en vele grafische formaten. U kunt lichte en voordelige reclamestandaards voor binnen of sterke voor buitengebruik bestellen. Alle systemen zijn mobiel en herbruikbaar.

Elke set bevat:
  • afgedrukte Blockout-afbeeldingen
  • snap strip
  • bungee mast
  • mast positie stabilisator
  • behuizing van geanodiseerd aluminium
  • transporttas

Roll-up spandoek Basic

Roll-up Basic

Stevige en voordelige reclame roll-ups.

reclame oprolbare stands bedoeld voor middellang gebruik. Hoge kwaliteit van vakmanschap gecombineerd met een voordelige prijs. Deze oplossing is erg populair bij onze klanten.


Beschikbare maten:

80 x 200 cm
85 x 200 cm
100 x 200 cm

Roll-up spandoek standard

Roll-up Standard

Rollup Standard stands zijn onze verkoophit!

Door de uitzonderlijk hoge kwaliteit van de componenten zijn Roll-up Standard banners constant populair. Een stevige cassette en een dik gevoerde transporttas garanderen langdurig gebruik.


Beschikbare maten:

80 x 200 cm
85 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
150 x 200 cm
200 x 200 cm

Roll-up spandoek standard black

Roll-up Standard Black

De cassette is gelakt in zwart satijn.

Dit roll-up is het tweelingbroertje van ons bestverkochte mechanisme Standard. Door de stijlvolle kleur van de cassette die afsteekt tegen de omgeving, zijn Standard Black reclame roll-ups spandoek erg populair.


Beschikbare maten:

85 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm

Roll-up Lux reclame presentatoren

Roll-up spandoek Lux

Stijlvolle reclame presentatoren.

Design, kwaliteit en duurzaamheid. Roll-up Lux is een premiumklasse. Gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Gepatenteerde drievoudig gemonteerde snapbar aan de bovenkant. Exclusieve grafische cassette met extra spanning.


Beschikbare maten:

80 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
150 x 200 cm
200 x 200 cm

dubbelzijdige advertentie rollups

Roll-up spandoek Dubbelzijdig

Een grote, ruime cassette voor twee gevouwen afbeeldingen. Deze dubbelzijdige roll-ups bieden twee keer zoveel ruimte voor communicatie. Dankzij het gebruik van een vergrote cassette kunnen de afbeeldingen van twee kanten worden weergegeven!


Beschikbare maten:

85 x 200 cm
100 x 200 cm
120 x 200 cm
150 x 200 cm

Roll-up Dubbelzijdig Outdoor

Roll-up Dubbelzijdig Outdoor

Super duurzame dubbelzijdige roll-up stands.

Speciaal voor uitwendig gebruik. Ze hebben vergrote voeten met gaten voor extra bevestiging in de grond met metalen pinnen. De mast is uitgerust met een veer, waardoor de kan kantelen van een harde wind, waardoor de hele structuur wordt gestabiliseerd. Roll-up Dubbelzijdig Outdoor is gemaakt van duurzame en sterke materialen. Stabiel, windbestendig tot 38 km/u. Stalen pinnen zijn inbegrepen in de set.


Beschikbare maten:

85 x 200 cm

reclame stands

Roll-up Giant

Deze reclame stands zijn ongeëvenaard!

Dankzij de compromisloze hoogte van 3 m kunt u zich onderscheiden van de massa en alle concurrenten verslaan. Een stevige cassette en een dik gevoerde transporttas garanderen langdurig gebruik.


Beschikbare maten:

85 x 300 cm
100 x 300 cm
120 x 300 cm
150 x 300 cm
200 x 300 cm

Ons aanbod omvat een uitgebreid scala aan oplossingen, waardoor het mogelijk is om uw merk, producten en diensten effectief te promoten. Wij richten ons op elegante en resistente reclame roll-ups. Ze zijn gemakkelijk te transporteren, vereisen geen ingewikkeld montagewerk en kunnen overal worden gebruikt. Roll-ups, vlaggen, strandvlaggen en textielwanden aangeboden door onze drukkerij nabij Warschau in Polen, waar het kantoor en de drukkerij. Producten gevestigd zijn verkrijgbaar tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We raden u aan contact met ons op te nemen of rechtstreeks bij Supraprint24 te kopen.