Easy Dot Folie

Gemakkelijk te plakken reklame zonder tussenkomst van een gespecialiseerd team.

De revolutionaire formule van de lijm die in deze zelfklevende vinyl wordt gebruikt, zorgt voor een snelle applicatie zonder tussenkomst van specialisten. Ook bij grote oppervlakten kunnen de vinyls eenvoudig door winkelmedewerkers worden aangebracht. De verplaatsbare folie heeft een speciale druppelvormige lijm die een eenvoudige applicatie zonder fouten mogelijk maakt. Vergeet luchtbellen! In geval van een fout kan de vinyl opnieuw worden verlijmd zonder afbreuk te doen aan het uiteindelijke effect. Het is mogelijk om het te verplaatsen of, als laatste redmiddel, om het naar een andere plaats te verplaatsen.


vinyl met lijm

Zelfklevende vinyl met lijm in de vorm van druppeltjes

Het is verkrijgbaar in drie varianten van de afwerking:

  • glanzend wit
  • mat wit
  • transparant

Easy Dot-afdrukken zijn afbeeldingen die worden aanbevolen voor winkelketens.

Bedrijven die effectief en universeel reclamemateriaal nodig hebben, moeten proberen om op Easy Dot! Vlekkeloze applicatie en probleemloze demontage zijn de kenmerken die deze vinyl onderscheiden. Het wordt meestal gekozen voor reguliere advertentiecampagnes.

De afdrukken op polymeerfilm in de uitvoering met witte onderdruk is een bijkomend voordeel. Hiermee kunt u afbeeldingen van de binnenkant van de website plakken! Hierdoor is de advertentie beschermd tegen invloeden van buitenaf, maar bovenal is de toepassing ongeacht het weer mogelijk.


printen op klevend materiaal

Neschen Easy Dot is een vinyl die je op rechte of licht gebogen oppervlakken kunt plakken.

De folie is nu ook verkrijgbaar in een PVC-vrije versie.


De vinyl is bestemd voor binnentoepassingen. We kunnen er alle opschriften, logo’s, tekens en letters op uitsnijden. De Easy Dot vinyl heeft B1 en M1 brandwerendheid certificaten. Als de afmetingen van uw project de beschikbare breedte van het materiaal overschrijden, worden de prints op Easy Dot verdeeld in delen met een overlap van 2 cm.


Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons volledige aanbod van foliedruk en het uitsnijden van logo’s, borden en opschriften. Als u de statistieken wilt volgen of details wilt bespreken, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, evenals online interactie op: Supraprint24.