Steigerdoeken

Effectieve reclame op de bouwplaats.

Steigerdoeken zijn effectief reclamemedium voor de bouw dat goed zichtbaar is. De montage vindt direct op de steiger plaats. We kunnen steiger banners op maat maken of u kunt een aantal typische formaten gebruiken. De standaardafwerking omvat metalen ogen op elke hoek en open tunnels aan de bovenkant en de grafische poot voor eenvoudige installatie op steigerpalen.


steigerdoeken bedrukken reclamebanners

Een aanbod op maat van uw behoeften.

Ons product is duurzaam en bewezen op vele bouwplaatsen. U kunt elke maat kiezen die het beste bij uw steiger past.

Steigerdoeken die effectief is!

Wij bedrukken full colour reclame spandoeken van PVC-zeilen voor bedrijven in de bouw, constructies, dakbedekking en bouwbescherming.

reclame op de bouwplaats
groot formaat banner

Steiger banners voor ontwikkelaars.

Alle banners hebben tunnels klaar voor montage en worden bedrukt in full colour – enkelzijdig of dubbelzijdig. De dubbelzijdige versie is gemaakt op een blockout-stof met een dikte van 650 g en heeft een zwart membraan dat door het midden van het materiaal loopt.


Reclamebanners voor de bouwsector.

Het bedrukte materiaal is een PVC-banner met een B1 vlamvertragend certificaat en een hoge weerstand tegen scheuren, wind, regen en andere weersomstandigheden. Bedrukking gebeurt in UV- of Latex-technologie, wat de hoogste kleurkwaliteit en weerstand tegen vervaging garandeert. De maximale breedte van de banner is 320 cm. De tweede dimensie kan veel langer zijn en kan oplopen tot enkele meters. U kunt vertrouwen op de hoogste afdrukkwaliteit!


specificatie schets voor scaffolding banners

Steiger banners zijn gemaakt van dik PVC-doek, scheurvast.

Wij bieden versies aan één zijde bedrukt met een gewicht van 510g of dubbelzijdig bedrukt met een gewicht van 650g. Het materiaal heeft uitzonderlijk hoge parameters voor mechanische schade. De tunnel is genaaid met dubbelzijdig scheurvast stiksel en heeft stalen ogen in de hoeken voor extra montage.

Bouwbanners kunnen door ons volledig bedrukt worden in de kleuren die beschikbaar zijn in het CMYK-palet. De speciale Pantone- of RAL-kleuren van het bedrijf kunnen worden verkregen door conversie naar CMYK. Steigerbanners hebben sterke, verzadigde kleuren en een hoge resolutie van het afgedrukte beeld. Standaard maken we tunnels voor eenvoudige montage in banners, daarnaast zetten we er stalen ogen mee in de hoeken. Hierdoor is de duurzaamheid van de banner veel hoger en neemt de montage op de steiger minder tijd in beslag.


Wij maken een steigerbanner op maat voor u. U kunt direct een bestelling plaatsen in onze Supraprint24 online winkel of contact met ons opnemen via e-mail voor een individuele offerte. Op zoek naar iets meer? Bekijk ons ​​aanbod spandoeken voor aanrijdbeveiligingen.