Backlit print voor lichtbakken

Afdrukken voor lichtbakken en frames.

Backlight is een print op een materiaal dat het licht perfect verspreidt en doorlaat. Het effect is het beste te zien wanneer het wordt gemarkeerd. Extreem verzadigde kleuren worden verkregen door de afbeeldingen dubbel te printen of extra te printen op de andere kant van het materiaal. Dit productieproces garandeert heldere, levendige en sappige kleuren en sterk gemarkeerde vormen. Hierdoor zien de Backlit print voor lichtbakken er veel aantrekkelijker uit. Lightbox-afdrukken zijn een aantrekkelijk reclamemedium en magnetiseren eenvoudigweg je ogen! Achtergrondverlichting trekt de aandacht van potentiële klanten op het verkooppunt en is een alternatieve oplossing voor de kostbare Duratrans-technologie.


Afdrukken voor lichtbakken en frames afbeeldingen op verschillende oppervlakken:

  • economisch citylight papier voor kortdurende blootstelling
  • polyester backlit vinyl voor vele promotionele toepassingen
  • stretch banners voor lichtbakken en billboards
  • plexiglas of hips opaal – melkachtige, stijve reclameborden
  • zelfklevende doorschijnende vinyl voor de productie van permanente markeringen

citylight posters op groot formaat

Verlichte posters op Citylight papier.

Deze voordelige grondstof is erg populair, vooral in het geval van het printen van grootformaat posters voor kortetermijncampagnes

Backlit banners met een opdruk.

Deze vrij populaire reclamebanner werkt het beste in gestrekte lichte koffers. Extreem duurzaam en verkrijgbaar in grote formaten, perfect voor buitenreclame.

backlit spandoek van groot formaat
lightbox prints voor parfumerieën en showrooms

Backlight vinyl voor parfumeries en alcohol showrooms.

Lightbox prints op polyester vinyl zijn een unieke hit in onze verkoop. Deze universele Backlit print voor lichtbakken is eenvoudig te monteren en demonteren. Het biedt de hoogste printresolutie vergelijkbaar met Duratrans!

Achtergrondverlichting print in koelers voor drankjes.

We printen achtergrondverlichtings reclame voor industriële koelkasten, meestal voor benzinestations en grote winkelketens. Het drukmateriaal is meestal doorschijnende hips of plexi opaal.

afbeeldingen voor achtergrondverlichting in koelkasten en drankkoelers
gespannen afbeeldingen

Stretch textiel banners voor aluminium frames.

Afbeeldingen voor Aluframe zijn gedrukt op een textielmateriaal en afgezet met een platte keder. De zogenaamde “slimme” aluminium frames zijn populair in verkoopnetwerken vanwege hun eenvoudige installatie en spectaculaire reclame-effect!


Backlit grafische voor lichtbakken topkwaliteit!

We produceren backlight met behulp van ecologische technologie van latexprinten of UV-printen. Standaard levertijden zijn niet langer dan enkele werkdagen. Afbeeldingen die op de stof zijn gedrukt, kunnen door ons worden genaaid met een 14 x 3 mm siliconen keder. Het op deze manier afgewerkte materiaal wordt gebruikt voor aluminium framesystemen met gespannen afbeeldingen. Technologieën die bij de productie worden gebruikt, garanderen de hoogste weerstand tegen kleurvervaging. Wacht niet langer en bestel backlight prints eenvoudig online in onze webshop Supraprint24.