Frosted raamfolie

Decoratief melkglas folie voor een stijlvol arrangement.

Matteer vinyl voor glas is een veelgebruikt materiaal voor een subtiele en stijlvolle inrichting van kantoorruimtes. De frosted raamfolie bootst het zandstraaleffect na en is bedoeld voor het afdekken van etalages en binnenwanden, scheidingsruimten en gangen. Het zal perfect werken in een kantoor, openbaar kantoor of medische kliniek. Met frosted folie kun je een interessante ruimte met een subtiel karakter ontwerpen.


We snijden logo’s, tekens, inscripties en patronen.

Frosted raamfolie is een dankbaar materiaal in de handen van interieurontwerpers en facility administratie. U kunt prachtige patronen maken die verwijzen naar de stijl van de ruimte of een scheidingswand maken van vinyl vellen. Ze worden eenvoudig op maat van de ramen gesneden. Grafisch bestaande uit veel losse elementen bedekt met folie of transportpapier. Dit proces maakt de toepassing van vele, zelfs complexe projecten mogelijk.


decoratieve frosted vinylsticker

De melkachtig vinyl verstrooit en laat het licht gedeeltelijk door, maar laat geen doorkijk naar binnen.

Frosted raamfolie met print is een gegarandeerd Wow-effect!

De matte vinyl voor ruiten met elke grootformaat print zorgt voor spectaculaire effecten.

frosted raamfolie met print
matowa naklejka na szybę do biura

Frosted vinyldecoratie in vergaderruimten en zakelijke vergaderruimten.

decoratieve vinylsticker is een onvervangbaar decoratief element in moderne kantoorruimtes, vooral het type “open space”.

Frosted raamfolie is verkrijgbaar in de volgende breedtes:

106 cm / 123 cm / 137 cm / 160 cm

In ons aanbod vind je ook frosted vinyl geverfd in de massa en met kanaallijm, waardoor het makkelijk plakt zonder luchtbellen!

matterende vinyl op glas voor op kantoor

In plaats van traditionele scheidingswanden te bouwen, kiezen ontwerpers vaak voor glazen scheidingswanden. Dit is waar veiligheidsproblemen ontstaan ​​omdat het glas transparant is. De oplossing voor dit probleem is juist de matterende vinyl op glas. Het toepassengebruik het negatieve optische fenomeen zal verminderen. De ruimte wordt veilig en elegant en een goed ingericht kantoor zorgt voor gunstige werkomstandigheden.


Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons volledige aanbod van foliedruk en het uitsnijden van logo’s, borden en opschriften. Als u snel een offerte nodig heeft of details wilt bespreken, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, evenals voor directe online aankopen op: Supraprint24.