Autostickers

Branding en reclame op bedrijfswagens.

Wij bieden complete diensten vanaf de ontwerpfase tot de productie van grafische afbeeldingen, professioneel advies en toepassingen van kant-en-klare afbeeldingen op voertuigen. Voor de productie van autostickers gebruiken we alleen grondstoffen die bestemd zijn voor een bepaald oppervlak, voldoen aan de relevante normen en die tijdens onze implementatie zijn gecontroleerd.


autobelettering

Auto stickers voor uw bedrijfswagenpark.

Het is een geweldige manier om uw imago te versterken en uw merk professioneel te promoten. Moderne branding die je niet mag missen!


Bedrukking van de hoogste kwaliteit op gegoten vinyl voor auto’s.

We printen autostickers met originele HP Latex- en Mutoh UMS-inkten, die zorgen voor de hoogste lichtechtheid en weerstand tegen externe factoren. De printtechnologieën die we gebruiken garanderen ook de hoogste resolutie van 1440 dpi en kleurverzadiging. De kleuren vervagen niet en blijven lang levendig.


printen op gegoten autofolie

Zelfklevende vinyls voor autostickers.

  • GEGOTEN 7-10 jaar – volledige 3D carwrapping of diep reliëf
  • POLYMEER 5-7 jaar – lichte reliëf en vlakke oppervlakken
  • MONOMEER toegewijd 3-5 jaar – vlakke oppervlakken en kleinere stickers
  • SPECIAAL – chroom, carbon, structureel en anderen

We gebruiken alleen beproefde vinyls en laminaten van toonaangevende fabrikanten.

Meestal gebruiken we gegoten of polymeervinyls die zijn vastgezet met een speciaal laminaat. Gegoten vinyls zijn gewijd aan het plakken van diepe 3D-reliëf en het volledig veranderen van de kleur van de auto en een lange levensduur. Aan de andere kant worden meerdere jaren polymere vinyls gebruikt op vlakke oppervlakken of met een lichte reliëfdruk. Voor vlakke oppervlakken en kortdurende blootstelling gebruiken we ook hoogwaardige monomere vinyls die gecertificeerd zijn voor gebruik op voertuigcarrosserieën.


verschillende kleuren vinyl

Zelfklevende vinyls verschillen in het type lijm dat wordt gebruikt. Het meest gekozen type is de zgn “buisvormige lijm”. Waarmee de aangebrachte afbeeldingen kunnen worden gecorrigeerd en mogelijke onnauwkeurigheden, zoals resterende luchtbellen, kunnen worden verwijderd. Een goed geselecteerd type vinyl en laminaat, evenals het type inkt dat wordt gebruikt. Garanderen de duurzaamheid van autobelettering voor vele jaren.

Ons aanbod omvat vinyls van gerenommeerde producenten: Oracal, Avery, Mactac, Arlon, Intercoat, Ikonos en andere merken, afhankelijk van uw behoeften. Autographics kunnen ook in elke vorm worden gesneden, zodat ze op logo’s of grafische objecten blijven plakken. Naast het standaard kleurenpalet zijn er ook speciale vinyls zoals carbon, chroom of structuurfolies verkrijgbaar.


Als u geïnteresseerd bent in ons aanbod, neem dan direct, per e-mail of telefonisch contact op met onze verkoopafdeling. Daarnaast raden we je ook aan om direct bij Supraprint24 te shoppen.