Magneetstickers


mata magnetyczna z nadrukiem

Magneetfolie 0,6 mm

Dikke magnetische PVC-mat met een bruine of witte matte oppervlakteafwerking. Speciaal voor toepassing op gemetalliseerde substraten. Vanwege de hogere aantrekkingskracht wordt het meestal gebruikt bij de productie van grotere grafische formaten. Kan buitenshuis worden gebruikt. De magneetstickers wordt vaak gekozen voor de productie van voertuigbestickering en eenvoudig vervangbare reclameboodschappen op POS-schappen, display-elementen en als lesmateriaal.


mata magnetyczna z nadrukiem

Magneetfolie 0,4 mm

PVC-folie met een magnetische achterkant en een bruin of wit mat oppervlak. Speciaal voor toepassing op gemetalliseerde substraten. Vanwege de hogere aantrekkingskracht wordt de magneetmat het meest gebruikt bij de productie van grotere grafische formaten. Vaak gekozen voor de productie van graphics voor voertuigen en eenvoudig vervangbare reclame-uitingen op POS-schappen, display-elementen en als lesmateriaal.


Magnetisch papier 668 grams

Een unieke combinatie van gecoat papier en een magnetische laag. Magnecote magneetpapier heeft een maximaal formaat van 320 x 460 mm en een dikte van 330 mic. Het is een ideale oplossing voor het afdrukken van magneetstickers die kleine elementen en kleine, moeilijk leesbare lettertypen bevatten.