Digitale drukkerij technologieën

We streven ernaar om ons machinepark voortdurend te actualiseren, gebruikmakend van de oplossingen van de beste leveranciers. We worden ondersteund door de leiders van de grafische industrie, die de hoogste kwaliteit en productiviteit van hun oplossingen garanderen.

leveranciers van drukmachines

Bij het produceren van reclamegraphics gebruiken we digitale technologieën die de hoogste kwaliteit garanderen, de mogelijkheid bieden om een ​​breed scala aan substraten te bedrukken en ons in staat stellen om de kortste levertijden te bieden. Druktechnieken kenmerken zich door de verschillende bestendigheid tegen externe omstandigheden, het maximale printformaat en het beschikbare aanbod aan substraten. De digitale drukkerij van Supraprint maakt gebruik van UVgel, Latex, Sublimatie, Led-uv, UV-Gel, Eco-solvent en HP Indigo digitale print technologieën.


Substraten waarop we het vaakst printen:


Sublimatie textiel printen

Verbluffende kwaliteit van gedrukte ontwerpen en diep verzadigde kleuren dankzij directe sublimatieprinttechnologie. De EFI Vutek FabriVU 340i+ is ontworpen om op polyestermaterialen te printen. Het onderscheidt zich door een aantal geavanceerde oplossingen die het bedrukken van gepersonaliseerde stoffen op het hoogste niveau garanderen. De innovatieve oplossing van de verwarmingsplaten die in de fixeereenheid worden gebruikt, biedt een kwaliteit die sterk lijkt op verwarming in een kalender. Hierdoor kunt u zwart bereiken met een “koolstof”-effect en diep verzadigde kleuren die beslist verder gaan dan het CMYK-palet.

Afdrukken op stoffen EFI Vutek FabriVU 340i+

De dye-sub technologie maakt gebruik van milieuvriendelijke, geurloze inkten op waterbasis. Sublimatie printen wordt gebruikt voor het printen op polyester stoffen. De afdruk wordt in een kalender gefixeerd op een temperatuur van ongeveer 185° C, waardoor deze wordt gekenmerkt door een breed scala aan kleuren, hoge verzadiging en weerstand tegen externe omstandigheden. Bedrukte polyester stoffen worden meestal gebruikt voor de productie van verschillende soorten reclame- en decoratieve producten.

SUPRAPRINT digitale drukkerij drukt het meest af: bedrijfsvlaggen, reclamevlaggen, beachvlaggen, textielbanners, elementen van scenografie, graphics voor beurzen en evenementen. Maximale afdrukbreedte 320 cm. Wij bieden verschillende varianten van zomen en stofafwerkingen aan.


UVgel technologie

Uvgel -technologie is een extreem precieze en diep verzadigd drukken van behang, zelf -adhesieve folie, posters en decoraties. Canon Colorado is een unieke en innovatieve oplossing voor het afdrukken van grootmaterialen met groot formaat die worden gebruikt in advertenties en “thuisdecoratie” -applicaties. UVgel -inktdruppels worden in vloeibare vorm op de media toegepast en in contact met de grond met gecontroleerde temperatuur neemt onmiddellijk de vorm van gel aan.

In deze vorm blijven de druppels beter aan het oppervlak, niet verspreiden naar een groter gebied en, wat belangrijk is, mengen ze niet met elkaar. Als gevolg hiervan krijgen we een betere kwaliteitsafdruk in vergelijking met technologieën, waarbij de verdamping van oplosmiddel en water vereist is. De consistentie van de gel zelf vergemakkelijkt de precieze controle – met minder kilometers kunt u veel meer inkt toepassen, wat de snelheid van het apparaat versnelt.

Afdrukken is duurzamer, coherent in kleur en repetitief in het geval van verkregen kleuren. Een interessant alternatief is de mogelijkheid om tijdens het fixingproces uit te stellen, dankzij de consistentie van gel -inkt. Afhankelijk van of we het onmiddellijk na de afdruk of later beginnen, krijgen we een matte of glanzende versie van het oppervlak.

Door de noodzaak van onmiddellijke verharding te elimineren, neemt de productie -efficiëntie aanzienlijk toe in vergelijking met conventionele UV -systemen, omdat uitharding de afdruksnelheid niet langer beperkt. Op hun beurt vereisen afdrukken geen droogproces dat het oplosmiddel verdampt. Afdrukken is ook bestand tegen externe factoren, die in de meeste gevallen de behoefte aan extra lamineren elimineren. Het is ook vermeldenswaard dat UVgel -prints geurloos zijn en voldoen aan restrictieve internationale hygiëne- en gezondheidsbeschermingsnormen, zoals Greuguard Gold, AGBB of Type II.


De Digitale drukkerij technologie- Latex afdrukken

Geurloos en ecologisch latex printen biedt de hoogste printkwaliteit met een resolutie van 1200 dpi en ongekende kleur herhaalbaarheid dankzij de ingebouwde spectrofotometer. Het veilig aanbrengen van latex prints is mogelijk in elk type interieur, ook in openbare gebouwen zoals hotels, scholen of ziekenhuizen. Afdrukken behouden hun kleuren en zijn bestand tegen water en licht gedurende 5 jaar binnenshuis en 3 tot 5 jaar bij gebruik buitenshuis. Latex druk wordt gekenmerkt door een relatief hoge slijtvastheid en de inkten zijn flexibel en rekbaar.

ecologische latexdruk op groot formaat

Afdrukken met latex technologie hebben tal van certificaten: GREENGUARD Children & School, Sustainable Green Printing, HP Planet Partners, Nordic Ecolabel

latex-druk certificaten

Onze digitale drukkerij produceert latextechnologie op de meeste reclameoppervlakken: papier, banner, blockout, zelfklevende vinyl, backlight, behang, stoffen, canvas. Maximaal de afdrukbreedte is: 320 cm.


Groot formaat Led-UV printen 5m

De Digitale drukkerij technologie- super breedte van rolmedia tot 500 cm stelt ons in staat om op echt groot formaat te produceren. Konica Minolta 1024i printkoppen met nauwkeurige 7pl druppelkwaliteit print in topresolutie! Led-UV-printen wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen mechanische schade en weersomstandigheden. De meest voorkomende bedrukte roll-to-roll materialen zijn: banners, mesh netten, Samba backlight stoffen, zelfklevende vinyls en poster papier.

Led-UV Digitaal printen op groot formaat

Led-UV grootformaat printen op platten

Het is een hoogwaardig digitaal drukwerk voor het bedrukken van voornamelijk vlakke oppervlakken zoals PVC-schuimplaten, plexiglas, Dibond-composietplaten, Katz Display Board-platen en vele andere. UV-print technologie stelt u in staat om afbeeldingen van de hoogste kwaliteit te verkrijgen, gekenmerkt door een hoge weerstand tegen slijtage en UV-straling. De bedrukte plaat kan in elke vorm worden gesneden. De extra witte verf maakt het mogelijk om transparante of in de massa geverfde grondstoffen te bedrukken.

groot formaat uv printen op boards: geschuimd pvc, dibond, plexiglas, katz display, hips

Grootformaat UV-printen wordt veel gebruikt bij de productie van reclamegraphics zoals: binnen / instore (elementen van winkeluitrusting), signage (borden, grafische elementen). Het maximale oppervlak van het bedrukte element kan zijn: 200 x 300 cm.


Eco-solvent printen

In deze technologie gebruiken we Mutoh UMS-inkten, die volledig ecologisch te noemen zijn, omdat ze voldoen aan strenge Europese normen en een geschreven Eurofins Indoor Air Comfort-certificaat hebben. De print heeft een breed scala aan kleuren en lichtechtheid.

eco-solventdruk op zelfklevende folie

Ecosolvent-printen wordt uitgevoerd met de hoogste resolutie van 1440 dpi, waardoor het mogelijk is om de kleinste details te reproduceren. Nano Resin UMS-inkten zijn 4-generatie inkten op basis van een mengsel van harsen, die zeer duurzame pigmenten bevatten. De maximale printbreedte is 160 cm.


HP Indigo digitaal printen

Toegewijd aan de productie van lage volumes met express levertijden. Het biedt de hoogste afdrukkwaliteit die vergelijkbaar is met de kwaliteit van de offset. Dankzij het gebruik van Electroink vloeibare inkt voelt de printlaag onmerkbaar aan. Met HP Indigo digitaal printen kunt u een breed scala aan substraten printen, waaronder decoratief, structuur en folie. De extra witte verf maakt het mogelijk om transparante of in de massa geverfde grondstoffen te bedrukken. Max printformaat: 310 x 435 mm. De meest gedrukte producten zijn: folders, folders, posters, visitekaartjes, presentaties, kalenders, menukaarten, aanbiedingen en etc.

HP Indigo Express digitaal printen in kleine volumes

Digitaal printen van etiketten op rol

Etiketten en stickers op rol bedrukken in elke gewenste vorm en hoeveelheid. Wij printen op zelfklevende PP-folie, halfglanzend papier en decoratief papier. Diepe, verzadigde kleuren, hoge resolutie en nauwkeurige weergave van de kleinste elementen. Onze bedrukte etiketten kunnen worden gebruikt om veel producten te markeren. Door te printen met de hoogste resolutie van 1200 dpi kunt u de kleinste details en lettertypen reproduceren. Dit is een vrij belangrijk element in het geval van uitgebreide compositiebeschrijvingen of veel taalversies. Wij printen kleine en middelgrote aantallen etiketten binnen een express levertijd.

Stickerwinkel Etiketten en stickers op rol bestellen

Grootformaat afdrukken afwerken

Grootformaat digitaal printen is in veel gevallen slechts het beginstadium van de productie van reclamemateriaal. Een belangrijke meerwaarde wordt gecreëerd door de manier van afwerken van de print, waardoor de kwaliteit van de gevoerde reclamecampagne verbetert en daardoor de conversie toeneemt.