Bedrukte stickers

Zelfklevende etiketten in elke vorm en hoeveelheid.

Wij zijn gespecialiseerd in express digitaal printen op papier en zelfklevende folies. Voor u drukken wij zelfklevende etiketten die een informatieve, promotionele en decoratieve functie vervullen. Goed ontworpen en bedrukte stickers zijn een onmisbaar onderdeel van effectieve visuele communicatie. Ze zullen nuttig zijn bij het labelen van veel producten. Stickers worden gedrukt in elke hoeveelheid en drukken de tijd uit!

verschillende vormen van etiketten

Fruitconserven en honing uit uw eigen bijenstal? Een nieuwe lijn cosmetica? Regionale dranken, wijnen en bieren? Ja, professionele zelfklevende etiketten zullen vertrouwen winnen en nieuwe klanten winnen voor uw geweldige producten. Als u stickers met individuele afbeeldingen wilt afdrukken, bent u hier aan het juiste adres!


Bedrukte stickers en productlabels zoals jij ze nodig hebt!

Door de techniek waarmee we stickers digitaal printen, maken we ook bij kleine oplages de productie naar uw wensen. We zijn in staat om stickers van een heel klein formaat te bedrukken, zelfs met een diameter van 1 cm! Stickers worden bedrukt en we snijden ze digitaal in elke vorm, zodat u niet wordt belast met de extra kosten van het maken van een traditionele matrijs.

Een groot aantal projecten? Geen probleem! U kunt meerdere korte series uitvoeren op basis van verschillende projecten en toch binnen hetzelfde budget. Barcodes, QR-codes of zelfklevende etiketten met variabele gegevens? Natuurlijk gaan we ze maken, want personalisatie is eenvoudig beschikbaar voor digitale printtechnologie.


Bedrukking met witte verf op transparante etiketten.

Naast het standaard CMYK-palet bedrukken wij ook stickers met witte verf. Met deze optie kunnen we printen op transparante folies. De substraten waarvoor onze labels bestemd zijn, zijn: karton, plastic, metaal, glas, meubelplaten, gelakte oppervlakken.

Ons aanbod omvat de volgende zelfklevende materialen:
  • Glanzend zelfklevend papier
  • zelfklevend mat papier
  • Glanzende zelfklevende vinyl
  • matte zelfklevende vinyl
  • transparante zelfklevende vinyl

Express digitaal printen van stickers in de hoogste kwaliteit.

Diepe verzadigde kleuren, hoge resolutie en geen waarneembare laag toner zijn de kenmerken die deze druktechniek onderscheiden van andere. Dankzij geavanceerde HP Electroink-inkten printen we succesvol op papier en zelfklevende vinyls. De verven zijn gecertificeerd voor gebruik op voedselverpakkingen. HP Indigo printen wordt niet voor niets digitale offset genoemd!


Als u op zoek bent naar andere zelfklevende producten, kijk dan ook eens naar:


Het express printen van stickers is voor u beschikbaar in onze drukkerij in Polen, nabij Warschau, met gemakkelijke toegang en een grote parkeerplaats. Als u een snelle offerte nodig heeft of details wilt bespreken, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, evenals direct online winkelen bij Supraprint24.