Zelfklevend vinyl snijden

Opschriften, tekens, logo’s, patronen en markeringen gesneden uit vinyl

Zelfklevende vinyl is een van de meest populaire reclame media. In ons aanbod vindt u digitaal zelfklevend vinyl snijden volgens een matrijs in vectorvorm. Dit is al een standaard als het gaat om de productie van korte- en langetermijnmarkeringen. Bedrijfsborden, borden in kantoren, kantoren en universiteiten. Promotieafdelingen in supermarkten en doe-het-zelfzaken. Vloer stickers met antislip laminaat. Ja, dit zijn essentiële elementen in moderne visuele communicatie. Door de zelfklevende folie uit te snijden, kunt u veel grafische elementen maken in de bruikbare ruimte.


nummers met lijm

Zelfklevend vinyl snijden, schillen en tot slot een transport vinyl.

Het snijden van de opschriften uit de zelfklevende vinyl is nog maar het begin van het proces. Verwijder vervolgens onnodige elementen en dek het geheel af met vinyl of transport vinyl voor een gemakkelijke applicatie.


Een ruime keuze aan zelfklevende vinyl snijden.

Ons aanbod omvat vinyls van alle toonaangevende fabrikanten: Oracal, Avery, Mactac, Neschen, Intercoat, Ikonos. Afhankelijk van de beoogde toepassing gebruiken we monomere, polymere of gegoten vinyls. Daarnaast onderscheiden zelfklevende vinyls zich door een andere lijmklasse. Er zijn verwijderbare, permanente, holle lijmen (voor luchtbellenvrij lijmen) en supersterke lijmen. Easy Dot vinyls met lijm in de vorm van druppeltjes zijn een absolute hit. Met deze formule kunt u de zelfklevende vinyl foutloos plotten en plakken en indien nodig de folie herpositioneren.


snij cijfers

Een breed scala aan kleuren

Zelfklevende vinyls om te snijden zijn verkrijgbaar in vele glanzende en matte kleuren. Naast het standaardpalet kunt u kiezen uit metallic kleuren, speciale kleuren, maar ook carbon- en structuurfolies. Plotten op een zelfklevende vinyl vereist het gebruik van speciale vinyls.


Digitaal zelfklevend vinyl snijden

Herkenning van registratietekens die samen met het ontwerp zijn afgedrukt, stelt ons in staat om de bedrukte vinyl precies te snijden. Dankzij deze functie kunnen we interessante effecten verkrijgen op het materiaal dat eerder is afgedrukt. Daarnaast kunnen we met witte inkt op transparante vinyl drukken. Hierdoor kunnen stickers aan de binnenkant van de site worden gelijmd.


De meest populaire soorten plak vinyl voor de plotter:

 • MONOMERISCH 2-3 jaar – de meest populaire standaard vinyl voor het lijmen van vlakke oppervlakken
 • POLYMEER 5-7 jaar – bestemd voor vlakke oppervlakken of met licht reliëf
 • GEGOTEN 7-10 jaar – dit is een autofolie voor het plakken van ronde 3D-elementen
 • KANAAL – folie met lijm voor eenvoudig plakken zonder luchtbellen
 • EASY DOT – de formule van de lijm in de vorm van druppels is zeer gemakkelijk te plakken en herpositioneerbaar
 • TRANSPARANT – transparante standaard of optisch transparante folie
 • BEVROREN – melkachtige vinyl die gedeeltelijk licht doorlaat
 • DOORZICHTIGE – vinyl gewijd aan verlichting, verspreidt het licht perfect
 • BLOCKOUT – licht ondoorlatend, heeft een zwarte laag op de plakzijde
 • VLOER – met R9 of R10 antislip laminaat
 • HIGH TACK / ULTRA TACK – supersterke en permanente lijm voor moeilijke oppervlakken

Als u geïnteresseerd bent in ons aanbod, neem dan contact op met de verkoopafdeling via e-mail of telefoon. Het kantoor en de drukkerij bevinden zich in Polen, vlakbij Warschau. Ter plekke geven wij u bovendien aanvullende informatie en heeft u de mogelijkheid om onze spraakmakende bedrukte materiaalstalen te bekijken. We nodigen u ook uit om rechtstreeks op Supraprint24 te kopen.