Informatieve vloerstickers

Bescherm uzelf en anderen. Houd afstand tijdens het winkelen. Sociale afstands stickers.

Informatieve vloerstickers zijn een praktische oplossing voor het plaatsen van berichten en waarschuwingen op openbare plaatsen. De stickers herinneren je aan de noodzaak om een ​​veilige afstand te bewaren tijdens een epidemiologische toestand. Deze oplossing helpt effectief om de vereiste sociale afstand te bewaren en verhoogt zo het beveiligingsniveau voor klanten en medewerkers van veel bezienswaardigheden.


waarschuwing vloerstickers voor supermarkt

Informatieve vloerstickers zijn een duidelijke boodschap die niet kan worden genegeerd.


Waarschuwings stickers op de vloer werken het beste in winkels, supermarkten, kantoren, klantenservicepunten, medische instellingen en overal waar veel consumentenverkeer is. Laminaatbescherming met R10 antislipcertificaat zorgt voor een hoog veiligheidsniveau voor dit product. De informatieve vloerstickers kunnen worden gereinigd met vloeronderhoudsapparaten.


Waarschuwings stickers die u herinneren aan de noodzaak om afstand te houden in supermarkten en verkooppunten.

afstandsstickers bewaren

Wij bedrukken covid vloerstickers in elk formaat afgestemd op uw wensen. Het aanbrengen van stickers is relatief eenvoudig en kan gedaan worden door medewerkers van het verkooppunt. Voor verwijdering na de levensduur zijn geen extra middelen nodig dan die welke dagelijks worden gebruikt voor vloeronderhoud. Informatieve vloerstickers zijn ontworpen voor gebruik op middellange termijn en hun levensduur hangt nauw samen met de intensiteit van het verkeer op een bepaalde plaats. We bieden ze aan in twee basisvarianten van duurzaamheid: 1-3 maanden of 3-6 maanden.


stickers voor sociale afstand

Informatie stickers zijn vastgezet met een R10-gecertificeerd structureel antislip laminaat.


Profiteer van ons aanbod van kant-en-klare projecten of stuur uw bestanden op.

Om het aankoopproces te vergemakkelijken, hebben we de 6 meest populaire basisontwerpen voorbereid die in de drukprijs worden opgenomen. Maak er gebruik van of dien uw suggesties in. Heeft u individuele wensen, neem dan contact met ons op! Onze grafische studio past de ontwerpen aan volgens uw instructies.

Door SUPRAPRINT geproduceerde waarschuwings informatieve vloerstickers geven extra informatie bij verkooppunten. Onze stickers zijn eenvoudig te plaatsen en verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs. Bekijk ook andere anti-covid producten uit ons aanbod. We nodigen u ook uit om directe bestellingen te plaatsen in onze online winkel.

coronavirus kunstwerken voor uw keuze