Belettering

Promotie slogans, letters en logo’s gemaakt van zelfklevende vinyl.

Belettering zijn een reclamehit met veel universele toepassingen! Ze vervullen perfect hun rol als boodschap op een etalage. Ze zullen zowel werken als kortetermijnreclame, bedoeld voor snelle en gemakkelijke vervanging, en als een langetermijnelement van visuele identificatie. Logo, merk, merk – dit zijn afbeeldingen op zelfklevende vinyl, zonder welke de meeste bedrijven geen effectieve communicatie met de klant kunnen opbouwen!

Belettering zijn al een standaard als het gaat om de productie van bedrijfsborden. Uithangborden, borden in kantoren, kantoren en universiteiten. Promotieafdelingen in supermarkten en doe-het-zelfzaken. Ja, het zijn essentiële elementen in moderne visuele communicatie. Uit zelfklevende folie gesneden letters en tekens maken het mogelijk om veel grafische elementen in de bruikbare ruimte te creëren.


letters gemaakt van zelfklevende vinyl

Creatieve en inspirerende reclame op etalages?

Een etalage is een etalage en een magneet voor potentiële klanten. Heeft u meer tools nodig om uw ideeën uit te voeren? Belettering helpen u bij het ontwerpen van een originele etalage.


Een ruime keuze aan zelfklevende vinyls.

Afhankelijk van het beoogde gebruik worden logo’s en tekens uitgesneden op monomere, polymere of gegoten vinyl. Ons aanbod omvat vinyls van alle toonaangevende fabrikanten. Wij produceren letters en borden gesneden uit gekleurde, metallic, melkachtige of reflecterende vinyls. Bent u op zoek naar een zelfklevende vinyl die na het plakken geen luchtbellen achterlaat? Het is goed, we hebben haar! Bestel een vinyl met kanaallijm of easy dot.


vinyl stickers voor binnen

Graphics op zelfklevende vinyl met elke print.

Als uw project grafisch drukwerk omvat, kunt u dat doen met Supraprint. We kunnen de opschriften in elke gewenste vorm uit de zelfklevende vinyl snijden.


De meest populaire soorten folie om te belettering:

 • MONOMERISCH 2-3 jaar – de meest populaire standaard vinyl voor het verlijmen van vlakke oppervlakken
 • POLYMEER 5-7 jaar – bestemd voor vlakke oppervlakken of met licht reliëf
 • GEGOTEN 7-10 jaar – dit is een auto vinyl voor het plakken van ronde 3D-elementen
 • EASY APPLY – vinyl met lijm voor eenvoudig plakken zonder luchtbellen
 • EASY DOT – de formule van de lijm in de vorm van druppeltjes is zeer gemakkelijk te plakken en herpositioneerbaar
 • TRANSPARANT – transparante standaard of optisch transparante vinyl
 • BEVROREN – melkachtige vinyl die gedeeltelijk licht doorlaat
 • DOORZICHTIG – vinyl gewijd aan verlichting, perfect diffuus licht
 • BLOCKOUT – licht ondoorlatend, heeft een zwarte laag op de klevende zijde
 • VLOER FOLIE – met R9 of R10 antislip laminaat
 • HIGH TACK / ULTRA TACK – supersterke en permanente lijm voor moeilijke oppervlakken

Als u geïnteresseerd bent in ons aanbod, neem dan contact op met de verkoopafdeling via e-mail of telefoon. Handige parkeergelegenheid wacht op u in ons kantoor in Warschau, Polen. Ter plekke geven wij u bovendien aanvullende informatie en heeft u de mogelijkheid om onze spraakmakende bedrukte materiaalstalen te bekijken. We nodigen u ook uit om rechtstreeks op Supraprint24 te kopen.