Dubbelzijdige raamstickers

Niet transparant zelfklevend reclame.

Dubbelzijdige raamstickers voor het glas zijn een praktisch zelfklevend materiaal dat aan beide zijden van de afbeelding goed leesbaar is. Stickers kunnen dienen als informatieboodschap op openbare plaatsen, zoals looproutes, communicatiemiddelen, kantoren en openbare utiliteitsgebouwen. Blockout-stickers zullen ook als reclamemedium worden gebruikt.


Dubbelzijdige raamstickers zijn een duidelijke boodschap die aan beide zijden zichtbaar is.

Ingang van een treinwagon, een beweegbare deur in een metro of een raam in een bus. Een veilige communicatieroute of leesbare markeringen in vervoermiddelen? Ja, dit zijn de meest gekozen plaatsen voor het aanbrengen van onze permanente dubbelzijdige raamstickers.

U kunt het logo en de contactgegevens plaatsen van het bedrijf dat de faciliteit beschermt. Print een leesbare QR-code of informatie over beschikbare betaalmiddelen in uw restaurant of tankstation. Dubbelzijdige raamstickers zijn de perfecte oplossing als u de toepassing vanaf de binnenkant van het glas belangrijk vindt. Hierdoor zijn de stickers duurzamer en beter bestand tegen mechanische schade.


Universele en duurzame dubbelzijdige raamstickers voor glas.

Universele en duurzame dubbelzijdige raamstickers voor glas
duurzame dubbelzijdige raamstickers

Plak aan de buiten- of binnenkant van de vitrine.

Duurzame en ondoorzichtige dubbelzijdige raamstickers.

Dubbelzijdige raamstickers niet transparant zelfklevend reclame

Uw dubbelzijdige stickers als vierkant, cirkel of speciale vorm!

Niet-transparante stickers kunnen in elke gewenste vorm worden gesneden. De dobbelsteen moet door u in vectorvorm worden voorbereid. Het aanbod omvat een variant waarbij de sticker na het uitsnijden als één geheel blijft. Wilt u letters, logo’s of complexere vormen uitsnijden, neem dan contact met ons op!

Vanwege de sterke permanente lijm die wordt gebruikt, zijn ze bestemd voor gebruik op middellange termijn. Dubbelzijdige raamstickers hebben een mat afgewerkt oppervlak, waardoor ze geen licht reflecteren en beter zichtbaar zijn. Het printen gebeurt in full colour CMYK-modus. Materiaal dat gebruikt is voor de productie is: polyester blockout 240 mic met een wit, mat oppervlak. Het printen vindt plaats in UV-technologie die bestand is tegen externe factoren. De lijmlaag is een sterke permanente lijm.


Bedrukte lijmen waarin u misschien ook geïnteresseerd bent:


In het geval van de dubbelzijdige stickers die wij aanbieden, is de gemiddelde levensduur 1-3 jaar. De duurzaamheid is afhankelijk van de plaats van blootstelling en de heersende externe omstandigheden. Het standaard maximale formaat van dubbelzijdige raamstickers is 1000 x 1000 mm, maar als uw project andere grotere formaten vereist, kunnen we dat ook doen. Als u een bestelling wilt plaatsen voor een op maat gemaakte bedrukking zoals het bedrukken van letters of logo’s, of als u vragen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt ons ook persoonlijk ontmoeten op ons kantoor in Warschau POLEN.