Telescopische Banner Lite

Lichte en eenvoudig te plaatsen beursdisplays.

Onze telescopische banner Lite zal je verrassen met een grote expositieruimte. In de XL-versie is het maximale grafische formaat 300 x 240 cm! Deze verstelbare achtergrond banner is perfect voor promotionele evenementen: conferenties, presentaties, evenementen en beurzen. Het kunstwerk is uit één stuk gedrukt op hoogwaardig polyester materiaal. Daarnaast is de telescopische banner Lite Daarnaast zeer compact en eenvoudig te plaatsen. De constructie was gebaseerd op geanodiseerde aluminium elementen. Dankzij het grote grafische gebied dat dit systeem biedt, kunt u elk project zonder compromissen weergeven! De textielwand Lite onderscheidt zich van andere reclamesystemen doordat hij licht en snel te plaatsen is.


Telescopische Grote verstelbare banner

De Telescopische Banner Lite is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • S 200 x 200 cm
  • M 240 x 200 cm
  • L 240 x 240 cm
  • XL 300 x 240 cm

Grootte van het pakket: 107 x 24 x 12 cm
Verzendgewicht: 10 kg


Hoe wordt onze telescopische banner Lite gemaakt?

De telescopische display banner bestaat uit: een aluminium en stalen mechanisme, stof met een design en een transporttas. Afbeeldingen worden afgedrukt met behulp van sublimatie print technologie, wat zorgt voor uitzonderlijk levendige en duurzame kleuren. Het bedrukte materiaal is 210 g polyester decor met een B1 vlamvertragend certificaat. De gestikte, kant-en-klare afbeelding heeft twee tunnels (boven en onder) die klaar zijn voor het inbrengen van aluminium verstevigingselementen. De zijkanten van de afbeelding hebben dubbelgevouwen randen en klittenband dat is vastgenaaid voor spanning. Alle systeemelementen passen in één stevige transporttas en dankzij het lage gewicht van 10 kg is de telescopische grote verstelbare banner Lite gemakkelijk te vervoeren.

elementen van de aluminium constructie voor de spandoek

In ons aanbod vindt u veel grootformaat producten!

Wij drukken voor u vrijwel elk groot formaat advertenties, met name: spandoeken, textiel, zelfklevende folies, pvc- en dibondborden en nog veel meer! Als u vragen heeft over ons aanbod, neem dan contact op met de verkoopafdeling. Het kantoor is gevestigd in Polen. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de beste advertentie-oplossingen voor uw bedrijf. U kunt ook direct een bestelling plaatsen in onze Supraprint24 online winkel.download graphics template