Afdrukken op canvas

Foto op canvas bestellen.

Afdrukken op canvas is een populair onderdeel van interieurdecoratie en een effectieve manier om kunst en fotografie te presenteren. SUPRAPRINT is een grootformaat digitale drukkerij die drukwerk op canvas aanbiedt voor reclamebureaus, fotografen, creatieve boetieks en kunstenaars. Fotoafbeeldingen afgedrukt op canvas zijn een uniek aanbod voor bedrijven, hotels en restaurants die op zoek zijn naar inspirerende decoratieve oplossingen. Afdrukken op canvas is een ideale keuze voor bedrijven die waarde hechten aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van de gepresenteerde afbeeldingen.

Afdrukken op canvas groot formaat printen fotoschilderijen gedrukt op canvas hoek van een houten draagbalk voor canvas

Afbeeldingen afgedrukt op canvas hebben een diepe kleurverzadiging en unieke details.

Canvas zijn de afbeeldingen die zichtbaar zijn aan de randen van de afbeelding.

Afdrukken op canvas groot formaat printen fotoschilderijen gedrukt op canvas hoek van een houten draagbalk voor canvas
groot formaat printen fotoschilderijen gedrukt op canvas hoek van een houten draagbalk voor canvas

De unieke en natuurlijke structuur van het schildersdoek.


Afbeeldingen gedrukt op canvas zijn een uniek decoratief effect op elke muur.

Een van de belangrijkste elementen die canvasdruk onderscheiden van ander reclamemateriaal is de karakteristieke oppervlaktestructuur die echt schildersdoek imiteert. Deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat de afbeeldingen er uitzonderlijk natuurlijk uitzien. We framen afbeeldingen gedrukt op canvas op houten brancards, die beschikbaar zijn in de meeste basisformaten. Het ingelijste fotoschilderij is klaar om aan de muur te hangen en heeft geen extra lijst nodig. Bijkomend voordeel is dat de graphics zichtbaar zijn aan de rand van het beeld!


Digitaal printen van fotobeelden in HD-kwaliteit!

De digitale groot formaat drukkerij SUPRAPRINT is een plek waar de magie van canvasprinten tot leven komt. Dankzij geavanceerde printtechnologieën, zoals UVgel-printen en Latex-printen, ben je er zeker van dat de gedrukte afbeeldingen op canvas zich onderscheiden door diepe kleurverzadiging, scherpte van details en de hoogste lichtechtheid. Digitaal printen in de hoogste resolutie geeft u de kans om van uw fotoschilderij een kunstwerk te maken. Het is niet zomaar een print op canvas, maar een echt meesterwerk dat verrukt door zijn details.


Afdrukken op canvas voor bedrijven, hotels en restaurants.

Afdrukken op canvas is een geweldige manier om bedrijfsruimtes te personaliseren. Bedrijven, hotels en restaurants kunnen deze technologie gebruiken om unieke decoraties te creëren die hun imago en stijl benadrukken. Reclamedrukwerk voor bedrijven, waarmee u kleurmotieven, foto’s gerelateerd aan de geschiedenis van het merk of kunst van hedendaagse kunstenaars op canvas kunt afdrukken. Bij hotels en restaurants kan printen op canvas een unieke sfeer creëren. Schilderijen op canvas kunnen het karakter van een plek weerspiegelen, of het nu de romantische sfeer van een restaurant is of de luxe en elegantie van een hotellobby. Dankzij speciale inkten en printtechnologieën verliezen canvasschilderijen door de jaren heen hun glans niet. Dit is een perfecte oplossing voor bedrijven, hotels en restaurants die hun ruimtes willen decoreren met hoogwaardige gedrukte graphics die hun pracht vele seizoenen zullen behouden.


Waarom is het de moeite waard om canvasdruk te kiezen?

 1. De unieke en natuurlijke structuur van het schildersdoek met diepe reliëfs in de structuur is een waardevol effect van de hoogste kwaliteit.
 2. HD-printen van de hoogste kwaliteit, bestand tegen mechanische effecten, betekent buitengewone visuele effecten, prachtige kleurweergave, diepte en een breed toonbereik.
 3. Vriendelijk onderhoud: de schilderijen kunnen met een vochtige doek worden gewassen.
 4. Duurzame print, bestand tegen zonlicht, waar u jarenlang plezier van zult hebben zonder kwaliteitsverlies.
 5. De foto ingelijst in een houten weefgetouw is licht en klaar om direct aan de muur te hangen. Het schilderij heeft geen extra lijst nodig. Je kunt ook alleen een print op canvas bestellen zonder lijst.

Wij printen meestal op canvas:

 • reproducties van schilderijen
 • landschappen
 • abstracte afbeeldingen
 • decoratieve afbeeldingen
 • reclameposters
 • artistieke foto’s
 • architectuur
 • portretten
 • reproducties van oude foto’s
 • familie foto’s