Polypropyleen kanaalplaat bedrukken

Effectieve reclame op een stijf en licht materiaal.

Polypropyleen kanaalplaat is waarschijnlijk het meest populaire reclamemateriaal en wordt vooral gebruikt als economische reclameborden. PP platen zijn gemaakt van sterk golfkarton, ook wel Kartonplast, Correx of Akilux genoemd. Het is een goedkoop, zeer licht, duurzaam en extreem veelzijdig materiaal. Polypropyleen kanaalplaat bedrukken maakt de productie van goedkope en functionele reclame mogelijk. Dankzij de hoogste kwaliteit van direct UV-printen op onze moderne plotters, kunnen we bewijzen dat goedkope reclameborden er aantrekkelijk uitzien en een positieve impact hebben op het imago van uw bedrijf.


bedrukken op polypropyleen kanaalplaat

Reclame op polypropyleen kanaalplaat. Bekijk wat we voor u kunnen doen:

  • markeringen voor bouwhekken
  • mobiel adverteren op fietsen
  • promotionele afbeeldingen
  • uithangborden
  • posters en stembussen
  • promotionele overlays
  • stands
  • ruimtelijke vormen, kubussen
  • palletranden en wikkelaars

Kanaalplaat Polyprop – Borden.

Materiaal is extreem licht en relatief stijf. Het kan in het oppervlak worden ingesneden om te vouwen en driedimensionale vormen te verkrijgen. Het materiaal is waterdicht. Bovendien kunnen PP panelen vanwege de lage productiekosten tegen lage kosten worden vervangen zonder het advertentiebudget te belasten. Afdrukken op polypropyleen kanaalplaat is een uitermate interessante mogelijkheid voor grootformaat bedrukking op reclameplaten.


3 mm hol polypropyleen

Polypropyleen kanaalplaat 3 mm
400g / m2

Het is de goedkoopste versie van deze grondstof. Meestal gebruikt als goedkope reclamepanelen.

Polypropyleen kanaalplaat 5 mm
600g / m2

Het is een vrij stug album. Het zal perfect zijn als een economische versie van reclameborden, vooral in het geval van buitenreclame. In dit geval biedt het printen op polypropyleen kanaalplaat volledig nieuwe oplossingen.

5 mm hol polypropyleen
3 mm honingraat polypropyleen

Akylite – Polypropyleen bubbel / honingraat 3 mm
600g / m2

Het is een dunne maar extreem stijve PP plaat. Dankzij zijn structuur werkt het uitstekend als een element van het bouwen van ruimtelijke vormen in reclame. Het is een innovatief reclamebord met zeer goede drukparameters.


Direct digitaal UV bedrukken op polypropyleen kanaalplaat.

Wij leveren full colour CMYK-printing op polypropyleen kanaalplaat met een maximale resolutie van 1440 dpi, wat zorgt voor de hoogste kwaliteit. Afdrukken op polypropyleen zijn bestand tegen externe omstandigheden zoals zonnestraling en water. Bovendien is polypropyleen milieuvriendelijk materiaal zonder PVC-gehalte. De maximale afmeting van het vel is 200 x 300 cm en kan na het printen op basis van een stans digitaal in elke gewenste vorm worden uitgesneden. De volgende diktes zijn beschikbaar: 3 mm, 5 mm en 10 mm.


Bent u geïnteresseerd in ons aanbod van bedrukking op polypropyleen, neem dan per e-mail of telefoon contact op met de verkoopafdeling. Handige parkeergelegenheid wacht op u in ons kantoor in de buurt van Warschau, Polen. Ter plekke geven wij u bovendien aanvullende informatie en heeft u de mogelijkheid om onze spraakmakende bedrukte materiaalstalen te bekijken. We nodigen u ook uit om rechtstreeks op Supraprint24 te kopen.