Beachvlag Alu

Bedrukte reclamevlaggen in drie vormen.

Beachvlag Alu Premium kenmerken zich door een sterke en stabiele vlaggenmast. De constructie van geprofileerd, geanodiseerd aluminium zorgt ervoor dat de vlag perfect aansluit op de vorm en rimpelloos wordt uitgerekt. Dit onderscheidt beachvlag Alu zeker van concurrerende oplossingen. Door de opklapbare mast, die snelle montage en demontage mogelijk maakt, is Beach vlaggen Alu de perfecte metgezel tijdens uw reclame campagnes


Hoogwaardig mobile vlaggen onderscheiden zich door:

  • sterke mast van geanodiseerd aluminium
  • stabiele structuur
  • perfect uitgerekte vlag zonder rimpels
  • klein pakket voor transport
  • 3 vormen: Regular, Convex i Shark

Beschikbare maten:

  • SMALL 260 cm
  • MEDIUM 340 cm
  • LARGE 433 cm
Aluminium beachflaggen verkrijgbaar in vele maten en vormen

bedrukte reclame vlag

Beachvlaggen Alu zijn effectieve buitenshuis reclame.

U trekt de aandacht van uw potentiële klanten voordat u de galerie of autoshowroom betreedt, maar ook tijdens concerten, festivals en evenementen. Onze beach vlaggen Alu zijn ook een geweldige metgezel van alle sportevenementen, ze voegen pracht toe en benadrukken de status van het evenement. Premium Beach vlag zijn een effectieve vorm van reclame, vooral in buitenomstandigheden op het strand, op de skipiste en tijdens buitenevenementen.


Beachvlaggen Alu zijn masten van geanodiseerd aluminium.

Beach vlaggen Alu hebben vlaggen masten gemaakt van geanodiseerde aluminium buizen. Ze onderscheiden zich door een solide structuur, een laag gewicht en kleine afmetingen na het verpakken. De beschikbare soorten sokkels maken installatie op veel plaatsen mogelijk, waardoor een optimale belichting wordt gegarandeerd. Bovendien onderscheidt de verticale lay-out van de afbeeldingen Beach vlaggen Premium van andere advertentiemedia – het maakt ze gemakkelijker op te merken. Vlaggen masten zijn verkrijgbaar in drie maten S/M/L en drie ongeëvenaarde vormen.


Permanente sublimatie bedrukking van Strandvlag Alu.

De vlag is gedrukt in sublimatietechnologie op polyester breisel met een gewicht van 115g. Direct na het printen wordt de grondstof verwarmd in een kalender. Dit proces zorgt voor duurzame, verzadigde kleuren met een sterke penetratie van de afbeeldingen aan de andere kant van de vlagstof en garandeert de duurzaamheid van de kleuren tegen weersomstandigheden en UV-stralen. De graphics kunnen de hele vlag overlappen, ook bij de mast. Vlaggen bevatten een genaaide tunnel, ingenaaide bevestigingstape en zijn per 1 stuk verpakt in kartonnen dozen. Verwijder bij zeer harde wind de vlaggen om te voorkomen dat ze worden afgescheurd. Het vlaggendoek kan met succes op lage temperatuur worden gewassen en kan, als het nog nat is, weer op de mast worden gemonteerd.


Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met het aanbod van onze groot formaat producten. Als u op zoek bent naar andere oplossingen, bekijk dan onze Lite Beachvlag of Alu Square Beachvlag. Vergeet niet om speciale ontwerpen van bestanden te gebruiken om af te drukken. Ondersteunt u projectondersteuning, dan staan ​​wij klaar om de voorbereiding voor u door te nemen. U kunt ook een directe bestelling opnemen in onze Supraprint24 online winkel.


download graphics template