One Way Vision folie

Geperforeerde zelfklevende folie voor etalages en autoruiten.

De reclame raamfolie bestaat uit honderden kleine openingen waardoor licht kan binnendringen, de graphics zijn van buiten perfect zichtbaar en bedekken tegelijkertijd subtiel het interieur van de ruimte. Met de OWV-vinyl kan het glas volledig worden verlijmd en laat het dankzij de geperforeerde structuur gedeeltelijk licht door. Aan de klevende zijde heeft de vinyl een zwarte kleur. Geperforeerde zelfklevende vinyl wordt het meest gebruikt voor het afdekken van etalages. Je ziet het aan etalages in restaurants, apotheken en servicepunten. U kunt het ook met succes gebruiken om ramen in voertuigen van het openbaar vervoer of op auto’s van het wagenpark van het bedrijf te plakken.


geperforeerde OWV zelfklevende folie voor ramen

Door de fijne, gelijkmatig verdeelde gaatjes biedt de vinyl een uitstekend effect van doorschijnend licht.


Gedrukte afbeeldingen voor etalages

Bent u op zoek naar een originele en permanente advertentie? One Way Vision vinyl is ontworpen voor applicatie op transparante ondergronden. Autoruiten, etalages, etalages in kantoorpanden, servicepunten of tankstations. Raamstickers voor voertuigen en bedrijfspanden is een populair reclamemedium dat makkelijk aan te brengen is. Professionele graphics in de etalage van een schoonheidssalon? Catchy slogan in de ramen van een nieuw gebouwd kantoorgebouw? Promoot een nieuw product en maak uzelf zichtbaar door de OWV-vinyl op de bus of in de etalage van het pand waar uw bedrijf is gevestigd te plaatsen. One Way Vision vinyl met print is een advertentie die voorbijgangers zeker zal interesseren en potentiële klanten zal aantrekken!


folia owv na okna

Groot formaat advertentie:

  • perfecte kleurweergave
  • gemakkelijk plakken
  • gedeeltelijke lichtdoorlatendheid
  • perfect “eenrichtingszicht” -effect
  • zwarte laag op de plakzijde
  • beschikbare breedtes: 106, 127, 137, 152 cm.

Als het formaat van uw project de maximaal beschikbare breedte van de vinyl overschrijdt. Wordt de print in delen verdeeld met een extra overlap van 2 cm. Wij printen op OWV vinyl in de Mutoh UMS of HP Latex eco-solvent technologie. Door beide technologieën te gebruiken, krijgt u afdrukken van de hoogste kwaliteit. De kleuren zijn verzadigd en bestand tegen vervaging.folia one way vision na szyby samochodowe

Populaire vinylsticker voor autoruiten.

In het geval van een vinyl voor de achterruit van het voertuig. Raden we aan om de graphics te bevestigen met een extra laminaat.


Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons volledige aanbod van foliedruk en het uitsnijden van logo’s, borden en opschriften. Als u snel een offerte nodig heeft of details wilt bespreken, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail, evenals voor directe online aankopen op: Supraprint24