Groot Formaat Posters

Groot formaat printen van posters in elk formaat.

Groot formaat posters zijn een van de meest populaire oplossingen die in reclame worden gebruikt. Dit product wordt vaak gekozen door onze klanten. Het belangrijkste voordeel is een aantrekkelijke aankoopprijs en een eventuele uiteindelijke maat. Daarnaast printen we groot formaat affiches vanaf 1 pc, dus je hoeft niet meer te bestellen dan je echt nodig hebt!

Onze prints zijn een voordelige en betaalbare vorm van communicatie met de klant. Als u van plan bent groot formaat posters te printen voor uw verkoopnetwerk, bent u hier aan het juiste adres! Veel projecten met verschillend aanbod en prijs? Geen probleem, want met ons formulier kunt u meerdere afbeeldingen in één bestelling afdrukken.

De maximaal beschikbare breedte van posterpapier is: 152 cm. De lengte kan echter oplopen tot enkele strekkende meters.Groot formaat posters bieden veel nuttige toepassingen.

Dankzij de hoogste drukkwaliteit kunnen groot formaat posters ook als decoratief element in kantoren worden gebruikt. Als u een ontwerper of een organisator van tentoonstellingen bent, zijn grootformaat prints een speciale oplossing voor u. Affiches op groot formaat voor kantoren en openbare ruimtes zijn een andere toepassing van posters die op aanvraag worden gedrukt. Scholen en kleuterscholen zullen ook iets voor zichzelf vinden, want grootformaat posters ingelijst zijn een geweldige didactische oplossing.Groot formaat posters printen met behulp van de beste technologieën.

Afhankelijk van het formaat en de bestelde hoeveelheid, drukken wij uw aangepaste affiches met behulp van 3 technologieën. Elk van onze oplossingen biedt diep verzadigde kleuren en een hoge lichtechtheid tegen vervaging. Een bijkomend voordeel is de hoogste printresolutie, waarmee u de kleinste details van uw groot formaat posters kunt reproduceren. De printtechnologieën die we gebruiken hebben een duurzame impact op het milieu en zijn gecertificeerd voor gebruik binnenshuis.

  • HP Latex – geurloos ecologisch printen
  • Mutoh UMS – gecertificeerd afdrukken op harsbasis
  • Led-UV – printen zonder uitstoot van vluchtige stoffen

We printen grootformaat posters op de meest populaire speciale oppervlakken:

Blueback BBS Papier 120g

Goedkoop, voordelig papier met een blauwe rug. Het papier heeft een lagere witheid dan standaardsubstraten. Het is een goedkope oplossing voor kortdurend gebruik.


Silk Matt Papier 200g

Dit ondergronden is bedoeld voor het printen van grotere volumes. Dit is een standaard mat papier met een hoge witheid. Hiermee kunt u een evenwicht bewaren tussen een hoge afdrukkwaliteit en een betaalbare prijs.

Poster Pro Papier 200g

Stijf papier met een diep mat oppervlak. Met dit stugge papier bereikt u verbluffende afdrukresultaten. Het is gewijd aan kunstafdrukken.


Satijn Papier 200g

Hoogwaardig decoratief papier met een semi-glanzende structuur. Gretig gekozen voor fototentoonstellingen.


Deze groot formaat producten kunnen u ook interesseren: