Spandoeken

De meest populaire vinyl spandoeken voor de productie van buitenreclame-graphics. Grootformaat PVC-banners zijn een beproefd materiaal voor het bedrukken met UV-, Latex- en Solvent-technologieën. PVC frontlit bestaat uit een kern van polyestergaas, die bedekt is met een laag polyvinylchloride. Kies een bedrukte banners die is afgestemd op de behoeften van uw reclamecampagne en die bedoeld is voor korte of lange termijn blootstelling. Bekijk ook ons ​​online aanbod op Supraprint24.

Budget spandoeken – een kern van polyestergaas is gelamineerd met twee lagen PVC. Dit is een low-budget banner met een lagere scheurweerstand, bedoeld voor kortstondig gebruik.

Standaard spandoeken – tijdens het thermische proces is de kern van polyestergaas ingebed in verwarmd polyvinylchloride. Het op deze manier geproduceerde spandoek heeft een veel grotere weerstand tegen externe factoren zoals wind, water en UV-straling.


krótkoterminowy baner laminowany 440g

Budget spandoek 500 grams

Vinyl spandoeken gemaakt met gelamineerde technologie, bedoeld voor enkelzijdig bedrukken. Gelamineerde banners worden het vaakst gebruikt voor kortetermijndisplays en hun duurzaamheid wordt geschat op zes maanden. Afhankelijk van de plaatsingsmethode bieden wij een passende afwerking: randversterking, krimpen van staalgaas en tunnellassen of zomen.


baner wzmocniony 440g

Versterkte Budget spandoek 440 grams

De gelamineerde, versterkte PVC spandoek is een enkelzijdig, goedkoop materiaal dat door zijn dichtere weefsel een hogere scheurweerstand heeft. Het is bedoeld voor gebruik buitenshuis en de duurzaamheid wordt, afhankelijk van de weersomstandigheden, geschat op ongeveer 6 maanden.


baner powlekany 510g/m2

Standaard spandoeken 450-510 grams

Wit, mat, gecoat pvc spandoek met zeer hoge weerstand tegen externe omstandigheden en mechanische beschadigingen. Ontworpen voor enkelzijdig afdrukken. Zeer scheurvast, bestand tegen vocht, UV, lage en hoge temperaturen. Het kan worden gecombineerd met planken om het gewenste grootformaat te bereiken. Afhankelijk van de beoogde montagemethode bieden wij afwerkingsmogelijkheden: randversterking, krimpen van stalen oogjes en lassen of omzomen van tunnels.


siatka mesh do wydruków wielkoformatowych

Meshdoek 280 grams

Witte PVC-banner met een geperforeerde structuur die een vrije luchtstroom mogelijk maakt. Mesh is een zeer populair materiaal voor de productie van spandoeken, dat door de luchtige structuur de kans verkleint dat het zeildoek door de wind wordt afgescheurd. Mesh PVC is bestemd voor de productie van grootformaat reclame bedoeld voor installatie op gevels en steigers van gebouwen.


frontlit odblaskowy 500g

Reflecterende banner 500 grams

De reflecterende vinyl spandoek heeft een prismatische topcoating die de verlichting reflecteert. De reflecterende eigenschappen maken het gedrukte bericht beter zichtbaar, vooral bij nachtelijke lichtomstandigheden.