Blockout spandoek

Blockout spandoek met een transparant blok bedoeld voor dubbelzijdig printen. Vanwege hun eigenschappen, namelijk de donkere laag binnenin de banner, worden ze het meest gebruikt bij de productie van grootformaat advertenties. De “stoplight”-formule zorgt voor een goede zichtbaarheid van de gedrukte afbeeldingen aan beide zijden, waardoor blockout zich onderscheidt van andere bannermaterialen.

Dubbelzijdige blockout banners worden vaak gebruikt als promotionele afbeeldingen in reclamecampagnes. Ze kunnen worden gebruikt als grootformaat bedrukte banners voor steigers of dubbelzijdige vlaggen voor montage op lantaarnpalen langs communicatieroutes. Ze kunnen ook worden gebruikt als vlaggen en winkelsjerpen die langs winkelschappen worden gehangen. Ze worden ook vaak gebruikt als roll-up spandoek materiaal, een populair mobiel evenementenmedium. Bekijk ook ons ​​blockout-drukaanbod op Supraprint24.


baner blockout 440g/m2

Blockout spandoek 440 grams

De PVC blockout spandoek 440g/m2 is een materiaal speciaal voor dubbelzijdig printen. Het heeft een delicate oppervlaktelaag en wordt meestal gebruikt voor de productie van oprolstandaards, vlaggen, sjerpen en dubbelzijdige posters op groot formaat.


baner blockout 650g/m2

Blockout spandoek 610 grams

Dik en sterk vinyl spandoek ontworpen voor dubbelzijdig printen. De interne doorzichtige laag zorgt voor de productie van afbeeldingen die onder alle omstandigheden zullen werken, vooral voor buitentoepassingen. Dankzij de verbeterde scheurweerstand is de blockout van 610 g ontworpen voor langdurige blootstelling.


stoplight poliester rollup 240 mic

Stoplight polyester 240 mic

Deze hoogwaardige, dunne maar stijve polyester blockouts hebben een glad, mat oppervlak en worden meestal gebruikt voor het printen van afbeeldingen in vrijstaande roll-up banners. Na het aanbrengen van de dubbelzijdige plakfolie functioneert deze uitstekend als dubbelzijdige sticker voor etalages. Het grootste voordeel van deze blockout, afgezien van de laag die de doorkijk blokkeert, is de relatief stijve structuur. Hierdoor krult Stoplight Polyester niet aan de randen en creëert het een vlak oppervlak voor het weergeven van gedrukte afbeeldingen.


Hoogwaardig wit polyester breisel met een karakteristieke zwarte achterkant. Blackback is perfect voor toepassingen waarbij lichtblokkering vereist is.

Blackback Decor 270 grams

Hoogwaardig wit polyester breisel met een karakteristieke zwarte achterkant. Blackback spandoek is perfect voor toepassingen waarbij lichtblokkering vereist is. Dit printmateriaal is extreem duurzaam en scheurvast. Gebreide kleding werkt uitstekend in systemen pop-up, SEG smart frame, voor het bedrukken van gordijnen en ondoorzichtige gordijnen. Ook voor het printen van beurselementen voor beurzen is het een beproefd materiaal. Blackback spandoek wordt gekenmerkt door een wit oppervlak en een zwarte harscoating aan de linkerkant van het materiaal. De zwarte laag aan de achterkant maakt de Blackback volledig ondoorzichtig. Het materiaal heeft een vlamvertragingsklasse B1.