Textiel spandoeken

Textiel spandoeken worden vaak gebruikt voor sublimatieprinten op groot formaat vanwege hun eigenschappen en efficiëntie in het sublimatieproces. Sublimatieprinten is een techniek waarbij de kleurstof rechtstreeks op de stofvezels wordt gesublimeerd, wat duurzame en hoogwaardige prints mogelijk maakt. Polyesters zijn een populaire keuze vanwege hun rekbaarheid, duurzaamheid, wasgemak en snelle droging. Deze eigenschappen maken polyesterstoffen tot een uitstekend materiaal voor sublimatieprinten op groot formaat, zowel voor binnen- als buitentoepassingen.

Bij sublimatieprinten op textiel spandoeken is het belangrijk om de juiste temperatuur, tijd en druk te bieden, zodat de sublimatiekleurstof op de vezels kan worden overgebracht. Dit proces zorgt ervoor dat de kleurstof een permanent onderdeel van de stof wordt en dat de prints bestand zijn tegen vervaging, schuren en wassen.

Grootformaat sublimatieprinten op polyesterstoffen wordt veel gebruikt in reclame, interieurontwerp en de productie van sportkleding. Het vervult perfect zijn rol bij de decoratie van etalages en de inrichting van beursstands. Bij Supraprint24 bedrukken we meestal vlaggen, stoffen banners, beachvlaggen en vele andere toepassingen waarbij een hoge printkwaliteit en duurzaamheid cruciaal zijn.


tkanina flagowa 115g flaga poliestrowa

Polyester vlag 115 grams

Textiel spandoek 115 g/m2 is het meest populaire materiaal voor de productie van vlaggen en dunne textielbanners. De vlag is gedeeltelijk transparant en 80% van de print is zichtbaar aan de andere kant van het materiaal.


tkanina siatka baner poliester mesh 115g

Mesh vlag 115 grams

Dit 115g/m2 polyester textiel spandoek onderscheidt zich door zijn geperforeerde, geperforeerde structuur die windstoten doorlaat. De stof is sterk geweven en licht van gewicht. Dit is een universele textielbanner.


tkanina siatka poliester heavy mesh 225g

Heavy mesh 225 grams

225g/m2 textiel meshdoek met een uitzonderlijk sterk weefsel. Het materiaal is licht, kreukt niet en is luchtig. Heavy Mesh is een PVC-vrij gaas. Het wordt gekenmerkt door een hoge luchtdoorlaatbaarheid en scheurweerstand. Het polyestergaas is geschikt voor gebruik buitenshuis, kan worden opgevouwen voor eenvoudige installatie en is recyclebaar.


tkaniny poliestrowe decor 210g baner poliestrowy druk sublimacyjny

Display Decor 210 grams

Het meest gekozen polyestermateriaal voor de productie van spandoeken van de hoogste kwaliteit zonder PVC-inhoud. Decor 210g/m2 heeft een mat oppervlak en een vlamvertragend certificaat. Toegewijd aan de productie van podiumgraphics, banners voor concerten en podiumontwerpen, en grootformaat wanden.


blackback decor textiel spandoek banner bedrukken digitaal groot formaat printen

Blackback Decor 270 grams

Hoogwaardig wit polyester breisel met een karakteristieke zwarte achterkant. Blackback spandoek is perfect voor toepassingen waarbij lichtblokkering vereist is. Dit printmateriaal is extreem duurzaam en scheurvast. Gebreide kleding werkt uitstekend in systemen pop-up, SEG smart frame, voor het bedrukken van gordijnen en ondoorzichtige gordijnen. Ook voor het printen van beurselementen voor beurzen is het een beproefd materiaal. Blackback spandoek wordt gekenmerkt door een wit oppervlak en een zwarte harscoating aan de linkerkant van het materiaal. De zwarte laag aan de achterkant maakt de Blackback volledig ondoorzichtig. Het materiaal heeft een vlamvertragingsklasse B1.


stretch textile elastyczny baner z tkaniny poliestrowej do druku sublimacyjnego

Stretch banner 240grams

Matte polyester textiel spandoek 240g met een flexibel weefsel. Het is maatvast en eenvoudig te installeren op constructies. Het heeft de mogelijkheid om de afbeeldingen voorzichtig in één richting uit te rekken om het presentatiesysteem strakker te maken. Ontvlambaarheidsklasse B1.


samba backlight z tkaniny poliestrowej do druku grafiki podświetlanej obszywanej silikonową uszczelką kedrem do ramek aluminiowych smart alu frame

Samba backlight 195grams

Hoogwaardige doorschijnende banner van polyester, speciaal voor de productie van verlichte graphics. De stof is waterdicht en vlamvertragend gecertificeerd.


druk leżaków reklamowych na materiale wodooppornym

Oxford Deck WP 260grams

Sterk polyesterweefsel aanbevolen voor de productie van buitenafbeeldingen voor evenementen, met name ligstoelen, tenten en hoezen. Het materiaal is onderworpen aan een polyurethaanbad, waardoor het zeer waterdicht is.