Zelfklevende vinyl

Zelfklevende vinyl is een extreem populair en veelzijdig materiaal dat wordt gebruikt bij de productie van borden en breed begrepen visuele communicatie. Ze worden gebruikt voor het plakken op ramen, als reclameborden en decoratieve elementen. Er zijn veel soorten zelfklevende films, waarvan de drie meest populaire monomere films met een korte houdbaarheid zijn, polymere films met een gemiddelde houdbaarheid en gegoten films die bedoeld zijn voor langdurige blootstelling.


Naklejki na witryny sklepowe i na szybę z logo

Monomere zelfklevende vinyl

Monomere zelfklevende vinyl bestemd voor buitenreclame op korte en middellange termijn. De populairste folie voor grootformaatdruk. Wordt gebruikt voor het plakken van vlakke reclameoppervlakken zonder reliëf. Het is verkrijgbaar in glanzende, matte en transparante versies. Beschikbare lijmen: permanent, verwijderbaar en grijs. De folie zorgt voor een hoge printkwaliteit en een zeer goede kleurweergave.


branding stoisk promocyjnych w marketach

Polymeer zelfklevende vinyl

PVC-folie gebruikt voor langdurige blootstelling aan buitenreclame. Het heeft zeer goede weerstandsparameters tegen externe factoren. De folie zorgt voor een hoge printkwaliteit en een zeer goede kleurweergave. Dit soort zelfklevende folies zijn verkrijgbaar in glanzende en matte uitvoeringen met permanente of permanente buislijm.


car wrapping oklejanie samochodow druk folii wylewanej

Cast zelfklevende vinyl

Zelfklevende vinyl voor autostickers gegoten met grijze lijm, voor het wrappen van auto’s in volledige 3D (embossing). Dankzij de kanaalstructuur van de lijm kan de folie tijdens het lijmen opnieuw worden gepositioneerd. Hoge weerstand van deze zelfklevende folie tegen externe omstandigheden zoals temperatuurschommelingen en UV-straling.


perforowana folia samoprzylepna OWV na szyby

OWV zelfklevende raamfolie

One Way Vision zelfklevende vinyl laat natuurlijk licht gedeeltelijk door dankzij de geperforeerde structuur. Het is bedoeld voor externe toepassingen op etalages en transportglas.


Wyklejanie mlecznej folii mrożonej na witryny

Frosted raamfolie

Geplotte decoratieve folie die het effect van bevroren glas imiteert. Speciaal voor toepassing op etalages en beglazing in kantoorruimtes. De melkachtige structuur van de folie laat gedeeltelijk licht door en verstrooit tegelijkertijd.


wydruki na Easy Dot

Easy Dot zelfklevende folie

Neschen Easy Dot folie maakt eenvoudig en snel aanbrengen mogelijk zonder tussenkomst van een groep specialisten. Bij een fout bij het plakken kan de folie gecorrigeerd worden zonder het uiteindelijke effect te beschadigen. Het heeft een speciale lijm die een gemakkelijke applicatie zonder luchtbellen mogelijk maakt. Verkrijgbaar in glanzend of mat wit en transparante uitvoering. De folie beschikt over een B1 niet-brandbaarheidscertificaat.


naklejki podłogowe z laminatem antypoślizgowym R10

Vloerstickers R10

Vloerstickers beveiligd met een speciaal antisliplaminaat met een ruwe structuur met een R10-certificaat. De folie wordt aanbevolen voor het plakken op gladde vloeroppervlakken. Het laminaat heeft een ‘zand’-structuur, waardoor de kans op uitglijden op voetpaden tot een minimum wordt beperkt.


kolorowe folie ploterowe wycinane wg kształtu

Gekleurde plotterfolies

Ons aanbod omvat plotterfolies van topfabrikanten: Oracal, Avery, Mactac, Arlon. Door de uitzonderlijk rijke kleurenbibliotheek is het mogelijk om de meeste glanzende of matte kleuren te kiezen. Zoals alle grootformaat zelfklevende folies zijn plotterfolies verkrijgbaar in 3 basisduurzaamheidsklassen: monomeer, polymeer en gegoten.