Stijve platen

Ons aanbod omvat een breed portfolio aan stijve platen die worden gebruikt bij de productie van reclamegrafieken. Wij drukken de meeste grootformaatplaten rechtstreeks met behulp van UV-technologie. In het geval van afbeeldingen die worden blootgesteld aan intensieve mechanische belasting, worden de platen gelamineerd met zelfklevende folie en een extra laminaat. Het maximale formaat platen dat wij kunnen bedrukken is 300 x 200 cm. Stijve substraten met grootformaatbedrukking openen veel mogelijkheden op het gebied van reclame, design en kunst.


Folia twarda PVC 0,3 - 0,7 mm

Harde PVC-folie 0,3 – 0,7 mm

Harde PVC-platen zijn een papiervervanger die heel vaak door onze klanten wordt gekozen. Het materiaal onderscheidt zich door zijn regelmatige structuur met een glad oppervlak en een lage wateropname. Harde PVC-folie is flexibel en bestand tegen externe omstandigheden.


Folia twarda PP 0,3 - 0,7 mm

Harde PP-folie 0,3 – 0,7 mm

Polypropyleenfolie, de zogenaamde Priplak, dat wil zeggen massieve polypropyleenplaten. Het is een modern materiaal dat op milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd. Het zal goed werken als POS-element op verkooppunten of als weerbestendige poster.


HIPS podłoża sztywne do druku wielkoformatowego

HIPS stijve platen 1 / 2 / 3 mm

HIPS zijn stijve platen gemaakt van slagvast polystyreen. Het is een stijf, hard en homogeen bord dat voortdurend populair is als onderdeel van gedrukte POS-reclamegrafieken. HIPS is volledig bestand tegen vocht.


wydruk na polipropylenie kanalikowym

PP kanaalplaat 3 / 5 mm

Kanaalplaat polypropyleen is een populair reclamemateriaal dat veel wordt gebruikt, vooral als economische reclameborden. PP platen zijn gemaakt van lichtgewicht golfplastic, ook wel Kartonplast, Correx of Akilux genoemd. Het is een goedkoop, zeer licht en uiterst veelzijdig materiaal.


druk na polipropylenie bąbelkowym plaster miodu 3 mm

Polypropylen Akylite 3 mm

Polypropyleen platen met een ‘honingraat’ of bubbelstructuur zijn een dubbelzijdig materiaal dat ook wel Akyprint wordt genoemd. Dit lichte en moderne bord is een revolutionaire oplossing op het gebied van gedrukte externe graphics.


katz display board to podłoża sztywne eco-friendly o zrównoważonym wpływie na środowisko do produkcji reklamowej

Katz Display Board 2 mm

KATZ Display zijn houtvrije kartonnen panelen die zich onderscheiden door hun natuurlijke uitstraling en dubbelzijdig gecoat oppervlak. KATZ is een materiaal dat aansluit bij het concept van duurzame ontwikkeling.


dispa bedrukken kartonnen reclame papierborden groot formaat printen

Dispa 3,8 mm

DISPA zijn borden gemaakt van 100% papier. Hun unieke geëxtrudeerde kern geeft de planken een optimale stijfheid en maakt ze tot een ideaal materiaal voor korte termijn promotie- en reclamecampagnes. DISPA zijn platen met een duurzame impact op het milieu.


pianka prezentacyjna kappa x-foam

Kappa Foamboard 3 / 5 / 10 mm

Lichtgewicht schuimplaten met een kern van polyurethaanschuim en meerlaags gecoate papierbekledingen zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis. Het board onderscheidt zich door zijn stijfheid en laag gewicht.


spienione pcv z zadrukiem bezpośrenim UV

Geschuimd PVC stijve platen 1 / 2 / 3 / 5 / 10 mm

Geschuimd PVC wordt gekenmerkt door een relatief goede sterkte en weerstand tegen externe omstandigheden, terwijl het een matig gewicht heeft. PVC stijve platen vervullen perfect hun rol als stijf en dik printmateriaal. Het is een grondstof die gewaardeerd wordt bij de productie van reclamegrafieken.


wydruki na dibondzie aluminium kompozytowe podłoża sztywne multipanel acm acp board

Alu Dibond stijve platen 2 / 3 / 5 mm

Composiet aluminium stijve platen onderscheiden zich door hoge duurzaamheid, stijfheid en maatvastheid. Alu Dibond is een hoogwaardige plaat ontworpen voor langdurig gebruik. Aluminium composietpanelen zijn een bewezen standaard in de reclameproductie.


podłoża sztywne plexiglas transparentny szkło akrylowe płyty z plexi drukarnia wielkoformatowa druk cmyk z kolorem białym

Plexiglass stijve platen 3 / 5 mm

Acrylglas, oftewel het zogenaamde plexiglas, plexiglas, acrylaat of PMMA, is een substraat met vele voordelen en toepassingen. Plexiglas wordt meestal gekozen als substraat voor de productie van borden, decoratieve prints, informatie- of reclameborden, verlichte lichtbakken en afdekkingen.