Behang

Het behang in ons aanbod is een bewezen decoratief element voor een kantoor, bedrijf, school of openbare instelling. Wij produceren uitsluitend met behulp van veilige, gecertificeerde en bekroonde UVgel- en Latex-printtechnologieën. Het behang waarop we printen is een beproefd substraat, speciaal bedoeld voor wandtoepassingen en wordt gewaardeerd door onze klanten.

We printen fotobehang in elk eindformaat en zijn meestal verdeeld in panelen met een overlap voor een nauwkeurige toepassing. Als u geïnteresseerd bent in hoogwaardig structuurbehang dat de structuur van zand, canvas, beton of steen imiteert, vraag dan naar de beschikbaarheid en individuele prijzen.


drukowana tapeta lateksowa drukarnia tapet

Latex behang 212 grams

Glad latexbehang 212g/m2 met een mengsel van latexvezels met een licht satijnen afwerking. Het is een populair, goedkoop materiaal voor wanddecoratie. Het in de samenstelling opgenomen mengsel van latex maakt het behang scheurvaster in vergelijking met standaard papierbehang.


drukowana tapeta fizelinowa standard neschen drukarnia tapet

Vlies behang 190 grams

Glad, mat cellulose- en vliesbehang 190 g/m2 is het meest gekozen standaardmateriaal voor het printen van fotobehang. De installatie wordt uitgevoerd met behulp van populaire applicatietools. Je hoeft alleen maar de lijm op de muur te verspreiden. Het behang droogt snel, is versterkt tegen scheuren en krassen en is gecertificeerd door het National Institute of Hygiene.


tapeta zmywalna drukarnia fototapet online na zamówienie

Wasbaar vliesbehang 350 grams

Dik vinylbehang met een PVC-coating op een vliesrug met een gewicht van 350g/m2. Het is bedoeld om met standaard applicatiegereedschappen op muren te worden aangebracht. Afwasbaar behang zorgt voor een fotorealistische printkwaliteit en is sneldrogend en krasbestendig. Het behang is gecertificeerd door het National Institute of Hygiene.


tapeta samoprzylepna mactac ww 300 druk tapet na zamówienie drukarnia tapet

Zelfklevend behang 100 mic

Zelfklevend behang is een witte, matte folie speciaal voor wandtoepassingen. Grijze lijm met een hoge initiële kleefkracht zorgt voor een goede toepassing op veel moeilijke oppervlakken, waaronder de meeste soorten vlakke wanden, evenals binnen- en buitenmuren die zijn geverfd met latexverf waarvoor speciale lijm nodig is.


tapeta tkanina samoprzylepna easystick łątwa a aplikacji tapeta drukowana na zamówienie

Zelfklevende stof 145g

Zelfklevend stoffenbehang, eenvoudig aan te brengen. De zelfklevende formule maakt het mogelijk om te plakken en af ​​te pellen en laat geen lijm achter op het oppervlak. Bestemd voor toepassing op muren, meubels en deuren als behang, dat bij verwijdering de ondergrond niet beschadigt. Een perfect decoratie-element in kinderkamers en kleuterscholen.