Affiches

Posterpapier voor afdrukken op groot formaat affiches is speciaal ontworpen om een ​​hoge afdrukkwaliteit en kleurreproductie op grote formaten te garanderen. Bij de keuze van grafisch papier is het belangrijk om rekening te houden met de oppervlakteafwerking, het gramsgewicht en de beschikbare breedtes. Een deel van ons grootformaat papier is verkrijgbaar op rollen met een maximale breedte van 152 cm, de rest in vellen van 70 x 100 cm en 160 x 200 cm.


Blueback affiches BBS 120g

Economisch enkelzijdig billboardpapier met een blauwe achterkant voor het printen van affiches. Dit is een goedkope oplossing voor kortetermijntoepassingen. Het papier heeft een lager witheidsniveau dan standaardsubstraten en een blauwe achterlaag voor maskeereigenschappen.


Citylight affiches 150g

Gecoat papier speciaal voor voordelige afdrukken op groot formaat affiches. De doorschijnende structuur van het papier verstrooit het licht. Citylight-papier is gemaakt voor verlichte lichtbakken.


Silk papier 200g

Dit is standaard posterpapier met een hoog witniveau. Hiermee kunt u een evenwicht bewaren tussen hoge afdrukkwaliteit en een betaalbare prijs. Het papier heeft een matte afwerking. Dit is het substraat dat het meest wordt gekozen voor het afdrukken van posters op groot formaat.


Poster Pro affiches 200g

Hoogwaardig stevig posterpapier met een diep mat oppervlak. Hiermee kunt u verbluffende afdrukresultaten bereiken. Het is gewijd aan artistieke prenten en de productie van posters op groot formaat.


Satin papier 200g

Hoogwaardig papier met een satijnachtig, halfglanzend oppervlak, speciaal voor het afdrukken van posters voor buiten. Het wordt ook vaak gekozen voor fototentoonstellingen.


Gecoat papier 300g

Hoogwaardig gecoat gecoat papier dat de mogelijkheid biedt tot dubbelzijdig printen met behulp van UV-technologie. Dankzij het hoge gramsgewicht wordt het gebruikt bij de productie van: posters, folders, folders, prijsstrips, wobblers. Het papier is verkrijgbaar in vellen van 70 x 100 cm.


Karton Arktika 300g

Enkelzijdig gecoat grafisch karton met hoge stijfheid. Dankzij het beschikbare formaat van 160 x 200 cm kunt u niet-standaardproducten printen zoals: detectiepoorthoezen, overlays voor winkelschappen, prijsstrips, 3D-elementen.