Stijve platen

In onze groot formaat drukkerij bieden wij drukwerk aan op vele soorten substraat. Wij kunnen onderscheid drukken maken op harde materialen:

 

Harde plaat PVC: 0,3 / 0,5 / 0,75 mm

PVC-vinyls onderscheiden zich door hoge glans en vlakheid van het oppervlak. Vanwege de hoge chemische bestendigheid en het uitstekende gemak van thermisch vormen en dieptrekken, evenals machinale bewerking, worden vinyls veel gebruikt in de productie van reclame. Dubbelzijdig bedrukt mogelijk.


Polipropyleen (PRIPLAK): 0,3 / 0,5 / 0,75 mm

PP-vinyls (polypropyleen) zijn harde vinylss die worden geproduceerd tijdens het proces van kalanderen of extruderen. Ze worden gekenmerkt door een uitstekende duurzaamheid en een moderne en aantrekkelijke uitstraling. Hoge stijfheid, vele soorten oppervlakken, een breed scala aan kleuren en gemakkelijke bewerking maken het brede gebruik van polypropyleen vinyls bij de productie van reclame producten mogelijk.


PET Clear: 0,3 / 0,5 / 0,75 / 1 / 1,5 / 2 mm

PET-vinyls (polyethyleentereftalaat) behoren tot de groep van thermoplasten met een semi-kristallijne structuur, geproduceerd door middel van kalanderen of extruderen. Ze worden gekenmerkt door uitstekende transparantie, hoge glans en goede mechanische eigenschappen. Ze zijn een uitstekend druksubstraat.


HIPS: 1 / 2 / 3 mm

High Impact Polystyreen – slagvast polystyreen. Het is een lichtgewicht materiaal met een hoge slagvastheid, gemakkelijk te thermovormen. Hierdoor is het mogelijk om zelfs complexe ruimtelijke vormen te ciseleren. HIPS wordt aanbevolen voor toepassingen binnenshuis. Het is perfect voor veel producten uit de reclame-industrie. Dubbelzijdig bedrukt mogelijk.


Kappa-schuim: 3 / 5 / 10 mm

Stevige polystyreenschuimplaat aan beide zijden bedekt met karton. Het wordt gekenmerkt door buitengewone lichtheid. Het is een ideaal materiaal voor de presentatie van kunstwerken, visuele concepten of als tentoonstellingselement. Maakt dubbelzijdig afdrukken mogelijk.


Geschuimd PVC: 1 / 2 / 3 / 5 / 10 mm

Stijve, witte en gekleurde polyvinylchloride platen, geproduceerd door de vrijschuimtechniek door extrusie. Het oppervlak van de panelen is standaard mat en door de schuimstructuur relatief licht. Een zeer populair reclamemateriaal. Dubbelzijdig bedrukt mogelijk.


Alubond / Dibond 2 / 3 / 5 mm

Stevige, duurzame en esthetische composietpanelen voor veelzijdig gebruik, bestaande uit gelakte aluminiumlagen verbonden met een polyethyleen kern. Deze plaat is extreem goed bestand tegen delaminatie. Alubond is een materiaal dat ideaal is voor decoratieve structuren die een vlak oppervlak en stijfheid vereisen. Stevige, duurzame en esthetische harde materialen voor veelzijdig gebruik, bestaande uit gelakte aluminiumlagen verbonden met een polyethyleen kern. Deze plaat is extreem goed bestand tegen delaminatie. Alubond is een materiaal dat ideaal is voor decoratieve structuren die een vlak oppervlak en stijfheid vereisen.